Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42056
Назва: Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: The project of a workshop of medium capacity for bakery products making
Автори: Коляденко, Андрій Миколайович
Koliadenko, Andrii
Бібліографічний опис: Коляденко А. М. Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. М. Коляденко. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 57 с.
Bibliographic description: Koliadenko А.М.The project of a workshop of medium capacity for bakery products making : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / А.М. Koliadenko . — Ternopil : TNTU, 2023. — 57 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 4-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Криськова, Лариса Петрівна
Kryskova, Larysa
Члени комітету: Покотило, Олег Степанович
Pokotylo, Oleh
Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
УДК: 664.661
Теми: батони Терновські
булки “Горинь”
безопарний спосіб
бродіння
Ternovsky loaf
Horyn buns
unbaked method
fermentation
Кількість сторінок: 57
Короткий огляд (реферат): Дана робота містить у собі вступ, чотири розділи та список використаних джерел, що складає 16 найменувань. Обсяг виконаної роботи - 57 сторінок, на яких представлено 20 таблиць та використано 33 формули. У першому розділі вказано обґрунтування та актуальність теми роботи. Другий розділ складається з детальних описів та розрахунків асортименту виробів, продуктивності обладнання та характеристик виробничої сировини на підприємстві. Наведені дані систематизовані в таблиці та рисунки продуктивності . Описано вибір обладнання для апаратурних ліній виробництва асортименту хлібобулочних виробів у цеху. Третій розділ присвячений економічній складовій підприємства, що підлягає розрахунку. Використані основні економічні принципи приведено для можливості обґрунтування актуальності розробленого проєкту. У розділі чотири детально розписані базові правила та основи охорони праці та важливість її дотримання на кожній стадії виробничого процесу підприємства, задля безпеки життєдіяльності та уникнення виробничих інцидентів.
This work contains an introduction, four chapters and a list of used sources, which consists of 16 items. The volume of the completed work is 57 pages, on which 20 tables are presented and 33 formulas are used. In the first section, the rationale and relevance of the topic of the work is indicated. The second section consists of detailed descriptions and calculations of the range of products, equipment productivity and characteristics of production raw materials at the enterprise. The given data are systematized in tables and figures of productivity. The selection of equipment for equipment lines for the production of an assortment of bakery products in the workshop is described. The third section is devoted to the economic component of the enterprise, which is subject to calculation. The main economic principles used are given for the possibility of substantiating the relevance of the developed project. Chapter four describes in detail the basic rules and foundations of labor protection and the importance of its observance at each stage of the enterprise's production process, for the sake of life safety and the avoidance of industrial incidents.
Зміст: Вступ .. 5 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 7 1.1 Вибір та обґрунтування технології виробництва .. 7 1.2 Опис основних технологічних процесів підготовки сировини .. 8 1.3 Опис технологічної схеми виробництва ...11 1.4. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів…. 13 1.4.1. Органолертичні показники заданого асортименту ...14 1.4.2. Фізико-хімічні показники заданого асортименту ...15 1.5 Технологічні розрахунки … 16 1.5.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 18 1.5.2 Розрахунок пофазних рецептур … 21 1.5.3 Розрахунок виходу виробів .. 26 1.5.4. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...30 1.5.5 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .. 33 1.5.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання …. 35 1.6 Технохімічний контроль виробництва та метрологічне забезпечення .. 40 2. ТЕХНІКО – ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ … 44 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 49 Список використаних джерел ...56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42056
Власник авторського права: © Коляденко А.М., 2023
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с
8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В.І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с.
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с.
12. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlyavidavnictv-yi- redakciy-4.html
13. https://ohoronapraci.kiev.ua/
14. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12
15. https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u-hl-bopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html
16.Піч хлібопекарська А2-ХПК-25. Режим доступу: https://kmbp.com.ua/produktsiya/rishennia-dlia-khlibopekarskoipromyslovosti/pechi-khlibopekarski/pich-khlibopekarska-a2-khpk
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коляденко_авторська_довідка.doc50,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Коляденко 2023.pdf769,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора