Перегляд зібрання за групою - Теми 658.64

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 21
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Articleчер-20232-сер-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Ukraine’s it outsourcing companies performanceMarynenko, N. Yu.; Chaika, Yu. V.
Bachelor Thesisчер-202213-бер-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Conference Abstract30-лис-202328-лют-2024Місце маркетингу в загальній системі управління підприємством у ресторанному бізнесіКіпибіда, Людмила; Коваль, Сергій; Мельник, Лілія Миколаївна; Kipybida, Liudmyla; Koval, Serhii; Melnyk, Liliya
Conference Abstract31-бер-202319-кві-2023Організаційні аспекти інтернет-торгівліПоливода, Анастасія; Галущак, Ольга Ярополківна; Polyvoda, Anastasiia; Halushchak, Olha
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарстваМартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A.
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Master Thesisгру-202329-гру-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Master Thesisгру-202217-січ-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana