Перегляд зібрання за групою - Теми meat
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса | Семчишин, І. М.; Semchyshyn, I. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом | Павлишин, Н.; Pavlyshin, N. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |