Перегляд зібрання за групою - Теми canning
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 10-лют-2010 | 1-чер-2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |
Thesis | лют-2017 | 24-лют-2017 | Розробка нового виду консервів з використанням капусти | Хамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків | Витвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру | Федорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Топінамбур консервований | Бензін, Хуссам; Benzzine, Houssam |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировини | Вуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich |