Перегляд зібрання за групою - Теми canning

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article10-лют-20101-чер-2010Аналіз методів консервування продуктівЮкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Thesis Abstract201818-лют-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Thesisлют-201724-лют-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis201929-гру-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.
Article24-кві-201427-лют-2016Топінамбур консервованийБензін, Хуссам; Benzzine, Houssam
Master Thesis202025-гру-2020Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировиниВуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich