Перегляд зібрання за групою - Теми 664.6
Результати від 1 до 10 із 20
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів | Лупенко, Анатолій Миколайович; Вакуленко, Олександр Олексійович; Вузенький, В. І.; Lupenko, A. M.; Vakulenko, O. O.; Vuzenkyi, V. I. |
Article | 21-жов-2014 | 16-гру-2014 | Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі України | Bokiy, Olena |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба | Сеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Вимоги до технологічного обладнання для формування тіста | Романович, А. В.; Romanovych, A. V. |
Conference Abstract | 22-тра-2018 | 15-чер-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Article | 21-тра-2014 | 27-січ-2016 | Етапи прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням інноваційного ризику | Ткач, Уляна; Tkach, Uliana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Користь та небезпека снеків | Дегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O. |