Перегляд зібрання за групою - Теми 241
Результати від 1 до 10 із 25
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 20-гру-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі | Ревіцька, В.; Revitska, Valentine |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у моркві | Дячун, І.; Djachun, I. |
Master Thesis | 21-гру-2021 | 23-гру-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, N. |
Master Thesis | 21-гру-2021 | 23-гру-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч |
Methodical recommendations | 2017 | 4-гру-2017 | Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 25-гру-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta |
Master Thesis | гру-2022 | 11-січ-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович |
Master Thesis | гру-2022 | 19-січ-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |