Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22543

Назва: Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Федишин, Ірина Богданівна
Вовк, Ірина Петрівна
Малюта, Людмила Ярославівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / укл. : І.Б. Федишин , І.П. Вовк , Л.Я. Малюта. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 30 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 4-гру-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Теми: 241
готельно-ресторанна справа
Кількість сторінок: 30
Короткий огляд (реферат): Виробнича практика є складовою частиною навчального процесу підготовки висококваліфікованих фахівців і базується на спеціальних теоретичних дисциплінах та придбанні студентами вмінь та навичок практичної роботи. Крім того, виробнича практика сприяє скороченню терміну адаптації молодого спеціаліста після закінчення університету до сучасних умов діяльності закладів готельного та ресторанного господарства. Під час виробничої практики студент - практикант повинен удосконалити свій рівень загальної, теоретичної і практичної підготовки.
Опис: Методичні вказівки містять вимоги до організації і проходження виробничої практики ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Можуть бути використані при організації виробничої практики, формулюванні індивідуального завдання, оформленні відповідного звіту. Рекомендовані для студентів-практикантів, а також їх керівників від університету та баз практики.
Зміст: ВСТУП...3 1. Загальні положення...4 2. Керівництво практикою та контроль за її проходженням...7 3. Зміст програми виробничої практики...9 4. Підведення підсумків практики...12 5. Вимоги до оформлення звіту з практики...13 6. Система оцінювання знань...17 Рекомендована література...19 Додатки...22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22543
Власник авторського права: © Федишин, 2017
© Вовк 2017
© Малюта, 2017
Перелік літератури: 1. Архіпов В.В. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства: підручник / В.В. Архіпов. – К.: Вища школа, 2008. – 346 с. 2. Туризм і готельне господарство : підручник / О.А. Агєєва, Д.Н. Акуленок, Н.М. Васильєв, Ю.Л. Васянін, М.А. Жукова. – М. : Екмос, 2004. – 400 с. 3. Байлик С.И. Гостиничное хазяйство : учебник / С.И. Байлик. – 2-е изд. - К. : Дакор, 2009.– 368 с. 4. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: проблемы, перспективы, сертификация / С.И. Байлик. – X. : Харьк. гос. акад. гор. хоз-ва, 2004. 5. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: организация, управление, обслуживание / С.И. Байлик. – X. : Харьк. гос. акад. гор. хоз-ва, 2004. 6. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: оснащение, евроремонт, эксплуатация / С.И. Байлик. – X.: Харьк. гос. акад. гор. хоз-ва, 2003, 7. Банько В.К. Будівлі, споруди та обладнання туристських комплексів : навч. посіб. 2 -ге вид., перероб. та доп. / В.К. Банько. – Д. : Акор, 2008. – 328 с. 8. Бойко М.Г. Організація готельного господарства : підручник / М.Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006. – 494 с. 9. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес / В.В. Бородина. – М. : Кн. мир. 2003. – 267 с. 10. Волков Ю.Ф. Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов : учебник / Ю.Ф. Волков. – Ростов н Д : Феникс. 2004. – 352 с. 11. Управління сучасним готельним комплексом : навч. посіб. Г.Б. Мунін. А.О. Змійов. Г О. Зінов'єв та ін.: за ред. С.І. Дорогунцова. – К. : Ліра-К, 2005. – 520 с. 12. Роглєв Х.П. Основи готельного менеджменту : навч. посіб. Х.Й. Роглєв. – К. : Кондор. 2005.– 408 с. 13. Сокол Т.Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах / Т.Г. Сокол. – К. : Альтерпрес, 2009. – 447 с. 14. Туризм и гостиничное хазяйство / под ред. Л.П. Шматько. – Ростов н/Д : МарТ. 2005. – 352 с. 15. Уніфіковані технології готельних послуг : навч. посіб. і за ред. В.К . Федорченка, Л.Г. Лукьянова, Т.Т . Дорошенко, І.М. Мініч. – К. : Вища шк., 2001. Допоміжна 1. Агеєва О. А. Туризм і готельне господарство : підручник / О. А. Агєєва, Д. Н. Акуленок, Н. М. Васильєв. – М. :Екмос, 2004. – 400 с. 2. Байлик С. И. Гостиничное хозяйство: организация, управление, обслуживание / С. И. Байлик. – X. : Харьковская государственная академия городского хозяйства, 2004. 3. Банько В. К. Будівлі, споруди та обладнання туристських комплексів : навч. посібн. / В. К. Банько. – Д. : Акор, 2008. – 328 с. 4. Бородина В. В. Ресторанно-гостиничный бизнес / В. В. Бородина. – М.: Книжный мир, 2003. – 267 с. 5. Волков Ю. Ф. Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов : учебник / Ю. Ф. Волков. – Ростов н/Д. : Феникс, 2004. – 352 с. 6. Организация туризма: учебн. пособ. / под ред. А. П. Дуровича. – Мн. : Новое знание, 2006. – 640 с. 7. Туризм и гостиничное хозяйство / под ред. Л. П. Шматько. – М. : Ростов н/Д. : МарТ, 2005.– 352 с. Інформаційні ресурси 1. Готелі України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://best- hotels.in.ua/ 2. Сайт з питань ресторанного бізнесу [Електрон. ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrbiz.net. 3. ЛигаЗакон [Електронний ресурс]. – Режим доступа : www.liga.net 4. Нормативні акти України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.vru.gov.ua/legislative_acts_list 5. Офіційний сайт Всесвітньої організації туризму [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www2.unwto.org/ru. 6. Офіційний сайт Міністерства економічного розвитку і торгівлі України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.me.gov.ua. 7. Офіційний сайт Міністерства культури і туризму України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : www.mincult.gov.ua. 8. Сервер Верховної Ради України. – Режим доступу : www.rada.gov.ua. 9. Туризм, гостиничный и ресторанный бизнес [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http ://prohotelia.com.ua/research/ 10. Туристическая библиотека [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www.tourlib.columb.net.ua 11. Сайт туристичної асоціації України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.tau.org.ua/ 12. Украинское право [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www.ukrpravo.com.ua 13. CNN Hotels [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://www.cnnpartners.com/.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора