Browsing by Subject якість

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 12 of 69 < previous   next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article201227-May-2013Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в УкраїніКозак, Олена; Kozak, Olena
Conference Abstract20-Jun-201915-Jul-2019Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої формиЛуцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo
Conference Abstract23-Apr-20204-Jun-2020Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментівРоманів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S.
Article22-May-202017-Sep-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Article22-Dec-202010-Feb-2021Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменюКузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia
Conference Abstract23-Apr-20204-Jun-2020Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринкуХатамов, Б.; Khatamov, B. O.
Thesis201530-Jun-2017Дослідження методів та засобів комунікації вимог на етап тестування програмного забезпеченняГаврилюк, Ірина Вікторівна; Gavrilyuk, Irina Viktorovna
Thesis17-Feb-201717-Feb-2017Дослідження моделей життєвого циклу програмних систем для підвищення якості реалізації проектівКибалюк, Михайло Петрович; Kybaliuk, Mykhailo
Master Thesis24-Dec-201910-Jan-2020Дослідження системи управління конкурентоспроможністю продукції в організації, на прикладі ТОВ «Дарт»Короткова, Надія Петрівна; Korotkova, N.Р.
Thesis AbstractDec-20189-Jan-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov