Percorrer por assunto бродіння

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-6 de 6.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract28-Abr-202216-Jun-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Master Thesis22-Dez-201923-Dez-2019Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасуБаранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii
Article24-Abr-201427-Fev-2016Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокОниськів, В.; Onyskiv, V.
Bachelor Thesis20234-Jul-2023Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробівКоляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii
Master Thesis202131-Dez-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202130-Dez-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla