Результати від 13 до 32 із 112
< назад
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant | Ourbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Ongarbayeva, Nurlaym; Kiyabayeva, Ayzhan; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Нурлайм, Онгарбаева; Айжан, Киябаева |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | The quality of flour obtained in the production of cereals | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні | Верхолюк, Микола; Пеленьо, Руслан; Семанюк, Володимир; Турко, Ігор; Verkholiuk, Mykola; Pelenio, Ruslan; Semaniuk, Volodymyr; Turko, Igor |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дією | Худан, Анна; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Khudan, Anna; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Аналітичне вирішення проблеми визначення мультизалишків пестицидів у зерновій продукції | Баранов, Юрій; Демченко, Віолетта; Заєць, Єва; Макарчук, Ярослав; Ольшевський, Сергій; Baranov, Yurii; Demchenko, Violetta; Zajets, Yeva; Makarchuk, Yaroslav; Olszewski, Serge |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів | Гамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату | Лісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 | Покотило, Олег; Витрикуш, Юлія; Ярошенко, Тетяна; Pokotylo, Oleh; Vytrykusch, Julija; Tetiana, Yaroshenko |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоїв | Швед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка | Вічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro | Грицик, Роман; Кіреєв, Ігор; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Roman; Kireev, Igor; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки | Шиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Видавнича сторінка | - |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами | Сачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів | Гаргаун, Руслана; Куник, Олександра; Сарібєкова, Діана; Доценко, Анастасія; Harhaun, Ruslana; Kunik, Oleksandra; Saribekova, Diana; Dotsenko, Anastasia |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії | Куник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу | Ольшевський, Сергій; Заєць, Єва; Демченко, Віолета; Olszewski, Serge; Zajets, Yeva; Demchenko, Violetta |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Використання медових маринадів для м’яса | Акульонок, Олександра; Тищенко, Людмила; Akulonok, O.; Tyshchenko, L. |