Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 13 до 32 із 112 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plantOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Ongarbayeva, Nurlaym; Kiyabayeva, Ayzhan; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Нурлайм, Онгарбаева; Айжан, Киябаева
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The quality of flour obtained in the production of cerealsRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в УкраїніВерхолюк, Микола; Пеленьо, Руслан; Семанюк, Володимир; Турко, Ігор; Verkholiuk, Mykola; Pelenio, Ruslan; Semaniuk, Volodymyr; Turko, Igor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дієюХудан, Анна; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Khudan, Anna; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналітичне вирішення проблеми визначення мультизалишків пестицидів у зерновій продукціїБаранов, Юрій; Демченко, Віолетта; Заєць, Єва; Макарчук, Ярослав; Ольшевський, Сергій; Baranov, Yurii; Demchenko, Violetta; Zajets, Yeva; Makarchuk, Yaroslav; Olszewski, Serge
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктівГамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикатуЛісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9Покотило, Олег; Витрикуш, Юлія; Ярошенко, Тетяна; Pokotylo, Oleh; Vytrykusch, Julija; Tetiana, Yaroshenko
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибкаВічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitroГрицик, Роман; Кіреєв, Ігор; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Roman; Kireev, Igor; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироваткиШиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Видавнича сторінка-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методамиСачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробівГаргаун, Руслана; Куник, Олександра; Сарібєкова, Діана; Доценко, Анастасія; Harhaun, Ruslana; Kunik, Oleksandra; Saribekova, Diana; Dotsenko, Anastasia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної оліїКуник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфуОльшевський, Сергій; Заєць, Єва; Демченко, Віолета; Olszewski, Serge; Zajets, Yeva; Demchenko, Violetta
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання медових маринадів для м’ясаАкульонок, Олександра; Тищенко, Людмила; Akulonok, O.; Tyshchenko, L.