Navigation de collection par Auteur(e) Stoyko, I.

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 17 de 17
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Conference Abstract21-mai-201911-jui-2019Адхократія: управлінський стиль майбутньогоСтойко, І.; Віятик, І.; Stoyko, I.; Viyatyk, I.
Article21-nov-20004-sep-2023Аналітично-експериментальне дослідження особливостей розрахунку припусків для обробки криволінійних вісей у зміщених центрахГевко, Богдан Матвійович; Стойко, Ігор Іванович; Gevko, B.; Stoyko, I.
Conference Abstract16-mai-20194-jui-2019Антибюрократичний стиль управлінняСтойко, І.; Stoyko, I.
Article29-oct-201422-jan-2016Економічне моделювання: нобелівська премія і практикаСтойко, І.; Stoyko, I.
Conference Abstract18-nov-20222-jan-2023Концепція державної політики у сфері розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні як основа досягнення європейських стандартівБойко, Остап Богданович; Стойко, Ігор Іванович; Boyko, O.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-mai-20203-jui-2020Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом)Стойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-oct-202411-déc-2024Нова технологія на ресторанному ринку: віртуальний ресторанний брендСтойко, І. І.; Марущак, Х. М.; Stoyko, I.; Marushchak, H.
Article10-jui-20116-fév-2016Організаційно-економічні механізми активізації розвитку туризму ТернопільщиниАндрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Andrushkiv, B.; Stoyko, I.; Melnyk, L.
Article24-mai-200124-jui-2023Особливості базування криволінійних вісей транспортно-технологічних систем у трьох центрахГевко, Іван Богданович; Стойко, І.; Hevko, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-oct-202411-déc-2024Ресторанні технології для нових уподобань споживачівЯциків, Н. Я.; Стойко, І. І.; Yatsykiv, N.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-mai-202322-jui-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.
Conference Abstract18-nov-20222-jan-2023Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективиСтойко, Ігор Іванович; Долубовська, О. Р.; Stoyko, I.; Dolubovska, O.
Conference Abstract28-avr-202216-jui-2022Специфіка інновацій ресторанного бізнесуМогилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I.
Conference Abstract28-avr-202216-jui-2022Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваСавків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-mai-20203-jui-2020«Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами)Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R.
Conference Abstract17-oct-201731-jan-2018Інноваційна спрямованість педагогічної діяльностіСтойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-mai-202322-jui-2023Інноваційні тенденції в ресторанній індустрії у сьогочасних умовахМартинова, Д. Ю.; Стойко, І. І.; Martynova, D.; Stoyko, I.