Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41754
Назва: | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів |
Інші назви: | Certification: us experience in promoting the competitiveness of restaurants |
Автори: | Стойко, Ігор Іванович Stoyko, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Стойко І. І. Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів / Стойко Ігор Іванович // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 116–117. |
Bibliographic description: | Stoyko I. (2023) Sertyfikatsiia: iz dosvidu ssha u prosuvanni konkurentospromozhnosti restoraniv [Certification: us experience in promoting the competitiveness of restaurants]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 116-117 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023 Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Дата публікації: | 26-тра-2023 |
Дата внесення: | 22-чер-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 26 травня 2023 року 26 May 2023 |
УДК: | 640.43 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 116-117 |
Початкова сторінка: | 116 |
Кінцева сторінка: | 117 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41754 |
ISBN: | 978-617-7875-62-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KhI_VNPK_2023_Stoyko_I-Certification_us_experience_116-117.pdf | 403,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Stoyko_I-Certification_us_experience_116-117.djvu | 29,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Stoyko_I-Certification_us_experience_116-117__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.