Результати від 21 до 40 із 84
< назад
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 25-бер-2016 | 20-кві-2016 | Класифікація умов та чинників що формують взаємовідносини структурних підрозділів обслуговуючого підприємства та споживачів промислового характеру (Інноваційні підходи до розв’язання проблем взаємовідносин у сфері сервісного обслуговування) | Шерстюк, Роман Петрович; Паляниця, Віктор Анатолійович; Погайдак, Ольга Богданівна; Бойко, Остап Богданович; Sherstiuk, Roman; Palyanytsya, Victor; Pohaydak, Olga; Boiko, Ostap |
Article | 30-січ-2017 | 9-бер-2017 | Ключові аспекти створення та організації роботи асоціацій ОСББ | Ціх, Галина Володимирівна; Шерстюк, Роман Петрович; Tsikh, Halyna; Sherstiuk, Roman |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Конкурентні стратегії підприємств та їх вплив на досягнення стійкої конкурентоспроможності | Скемська, І. О.; Шерстюк, Роман Петрович; Skemska, I.; Sherstiuk, R. |
Conference Abstract | 23-лис-2022 | 28-гру-2022 | Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу | Шерстюк, Роман Петрович; Євгеньєва, Ольга; Sherstiuk, Roman; Yevgenieva, Olha |
Book | 2017 | 11-тра-2017 | Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу» | Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна |
Book | 2017 | 16-чер-2017 | Курс лекцій з дисципліни «Логістика» | Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Conference Abstract | тра-2023 | 19-чер-2023 | Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємства | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємства | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А. В.; Sherstiuk, R.; Kozlovskyy, A. |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів 073 «Менеджмент», спеціалізації: 8.12001012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»усіх форм навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» | Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2021 | 13-гру-2021 | Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor |
Article | 21-гру-2021 | 23-бер-2022 | Механізм вільного ринку як інструмент опанування економічної влади над суспільством та інститутами держави | Андрушків, Богдан Миколайович; Грушко, Віктор Сергійович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Andrushkiv, Bohdan; Grushko, Viktor; Liliya, Melnyk; Sherstiuk, Roman |
- | 2023 | 19-чер-2023 | Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг | Шерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О. |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Навчальна програма та методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія» | Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Learning Object | 2017 | 7-гру-2017 | Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 19-тра-2020 | Напрями удосконалення системи управління економічною безпекою підприємств в умовах розвитку об’єднаних територіальних громад та євроінтеграційних процесів | Шерстюк, Роман Петрович; Андрушків, Богдан Миколайович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Andrushkiv, B. M.; Pohajdak, O. B. |
Methodical recommendations | 2020 | 7-лип-2020 | Науково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. | Андрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2016 | 29-чер-2017 | Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи) | Андрушків, Богдан Миколайович; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 8-жов-2015 | 28-січ-2016 | Особливості використання логістичного інструментарію в організації планування та управління підприємством в постконфліктних умовах | Шерстюк, Роман Петрович; Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2016 | 14-чер-2017 | Особливості вирішення реформаційних проблем – громадська оцінка процесів | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталя Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович |