Browsing by Author Вічко, Олена Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
ArticleNov-20161-Dec-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибкаВічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Використання ферментів для покращення хлібаКогут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Джерела підвищення антикосидантних властивостей хлібаРоган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Article14-May-200824-May-2016Дослідження мікробіоти “тібетський грибок” для розробки фунціонального композиційного мікробного препаратуВічко, Олена Іванівна; Червецова, В.; Новіков, В.
Conference Abstract27-Apr-201828-May-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Експертиза сичужних сирівЯкубішин, Ольга; Вічко, Олена Іванівна; Yakubishyn, Olga; Vichko, Olena
Handbook201927-Aug-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хлібаГудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract26-May-202230-Dec-2022Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних спорудШвед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I.
Other27-Jan-201425-Sep-2014Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросятВічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Комплексні поліпшувачі для покращення хлібаКогут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V.
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendationsOct-202013-Jun-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201817-Dec-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Laboratory Instructions202013-Jun-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна