Перегляд зібрання за групою - Приналежності Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article31-сер-202116-гру-2021Аналіз і прогнозування фінансової стійкості підприємстваРоганова, Ганна; Кравченко, Інна; Rohanova, Hanna; Kravchenko, Inna
Article19-тра-201521-січ-2016Дослідження амфотерного катіонного крохмалюСабадаш, Наталія; Ребенок, Євген; Грабовська, Олена; Конотоп, Катерина; Назарук, Павло; Sabadash, Nataliya; Rebenok, Evgen; Hrabovska, Olena; Konotop, Katerina; Nazaruk, Pavlo
Conference Abstract29-вер-202225-жов-2022Дослідження роботи прес-грануляторів для солодової дробиниБабанова, О. І.; Доломакін, Ю. Ю.; Омельяненко, К. А.; Babanova, O. I.; Dolomakin, Y. Y.; Omelianenko, K. A.
Article20-кві-20218-чер-2021Дослідження сталого інклюзивного економічного зростання держав у контексті забезпечення гендерних балансівМаркович, Ірина Богданівна; Бриндзя, Зіновій Федорович; Бажанова, Наталія Володимирівна; Markovych, Iryna; Bryndzya, Zinoviy; Bazhanova, Nataliia
Article19-тра-201521-січ-2016Залежність витрат енергії різання від геометрії дифузійних ножівБулах, Євген; Люлька, Олександр; Люлька, Дмитро; Bulakh, Eevhen; Liulka, Oleksandr; Liulka, Dmytro
Conference Abstract15-гру-20222-січ-2023Кластерний аналіз підприємств енергетичної промисловості України в рамках аналізу конкурентоспроможностіРоганова, Г. О.; Додатко, Я. Я.; Rohanova, H.; Dodatko, Ya.
Article14-кві-202017-вер-2020Корпоративна соціальна відповідальність підприємств в умовах пандеміїСтеценко, Вікторія Анатоліївна; Березова, Юлія Вікторівна; Stetsenko, Victoriia; Berezova, Yuliia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозиваМихалевич, Артур; Сапіга, Вікторія; Поліщук, Галина; Осьмак, Тетяна; Mykhalevych, Artur; Sapiga, Viktoriia; Polischuk, Galyna; Osmak, Tetiana
Conference Abstract29-вер-202225-жов-2022Удосконалення печі для випікання м’ясних хлібів зі зміною методу термооброблення продуктуБабанова, О. І.; Беседа, С. Д.; Бабанов, І. Г.; Babanova, O. I.; Beseda, S. D.; Babanov, I. G.
Conference Abstract29-вер-202225-жов-2022Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробівБабанова, О. І.; Доломакін, Ю. Ю.; Бабанов, І. Г.; Babanova, O. I.; Dolomakin, Y. Y.; Babanov, I. G.