Lehitse Affiliation Національний університет харчових технологій

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20 60 -st  järgmine >
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article19-apr-201116-vee-2016How to eat fast food without harm for healthСабірова, О.
Article22-apr-201018-vee-2016Адсорбційне очищення соку столового буряка від нітрат-іонівШейко, Т. В.
Article22-apr-201018-vee-2016Адсорбція високомолекулярних колоїдних речовин із яблучного соку шунгітомКриворотенко, А.
Article22-apr-201018-vee-2016Адсорбція високомолекулярних колоїдних речовин із яблучного соку шунгітомКриворотенко, А. В.
Article23-apr-200915-mär-2016Актуальність виробництва вершкового масла з порошком квіткового пилкуКресь, Н.
Article22-apr-201018-vee-2016Антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus K-4 і Rhodococcus erythropolis ЕK-1Конон, А.; Скочко, А.
Article19-apr-201116-vee-2016Барабанний водовідділювачЛюлька, О.
Article22-apr-201018-vee-2016Вибір методу оптимізації залежно від характеру цільової функціїСамойліченко, І.
Article19-apr-201116-vee-2016Вивчення процесу змочування шунгітаШейко, Т.
Article22-apr-201018-vee-2016Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначенняБадрук, В.
Article25-apr-201726-juu-2017Визначення ефективності пневмосепарування в лабораторному аспіраційному каналіЧорний, В. М.; Chornyi, V.
Article24-apr-201427-vee-2016Визначення механізму забруднення ультрафільтраційних мембран при розділення післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Л. В.; Бусигін, О. В.; Тростянський, Є. Д.; Kornienko, L.; Bysugin, O.; Trostans’kij, E.
Article24-apr-201427-vee-2016Визначення транспортних параметрів мембранКиричук, І.; Kyrychuk, I.
Article5-det-201211-vee-2016Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2Ковальов, О.; Логвінський, Р.; Федорів, В.
Article19-apr-201116-vee-2016Вловлювач важких домішок з транспортерно-мийної водиПроцюк, Ю.
Conference Abstract25-apr-201918-juu-2019Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущенняЛаскава, К. В.; Laskava, K. V.
Article22-apr-201018-vee-2016Вплив магнітного поля на активність ферментівКалиновська, Л.; Ткаченко, Д.
Article5-det-201211-vee-2016Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктівШутюк, В.; Турчин, В.; Василів, В.
Article28-det-200427-aug-2020Вплив частоти та форми циклу навантажування на високотемпературну тріщиностійкість покриття біметалевого ролика МБЛЗЯсній, Петро Володимирович; Марущак, Павло Орестович; Ващенко, О.; Yasniy, P.; Maruschak, P.; Vashenko, O.
Article25-apr-201726-juu-2017Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хлібаЧорний, В. М.; Chornyi, V.