Перегляд зібрання за групою - Приналежності Podilsky State Agrarian and Technical University

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 11 із 11
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарствіКузьмін, П.; Kuzmin, P.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’ясаМарцинюк, В.; Martyniuk, V.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковиниЛіщук, В.; Lischuk, B.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання медуКалинюк, Д.; Kalinyuk, D.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробівМізик, У.; MizykY.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Перевірка якості меду та встановлення його фальсифікаціїОларь, Б.; Olar, B.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Продуктивні показники молодняку м’ясного сименталу при згодовуванні комплексного мінерально- вітамінного препарату в умовах буковиниВишневський, Б.; Vyshnevskyi, B.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Сучасні методи досліджень якості молокаРогозюк, А.; Rogozyuk, A.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартамОсадець, О.; Osadec, O.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забоюЛісовий, М.; Lisovyi, M.