Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Приналежності Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 2 до 8 із 8
< назад
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures
Ourbanchik, E.
;
Galdova, M.
;
Shaluta, A.
;
Урбанчик, Е. Н.
;
Галдова, М. Н.
;
Шалюта, А. Е.
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои
Ourbanchik, E.
;
Mikhachou, M.
;
Borsuk, E.
;
Урбанчик, Е. Н.
;
Михачев, Н. О.
;
Борсук, Е. А.
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий
Neliubina, E.
;
Ourbanchik, E.
;
Kaminskaya, O.
;
Нелюбина, Е. В.
;
Урбанчик, Е. Н.
;
Каминская, О. С.
Article
8-жов-2015
21-гру-2015
Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях
Shklyanka, Nicholas
;
Shepko, Natalya
;
Шклянка, Николай
;
Шепко, Наталья
Article
8-жов-2015
21-гру-2015
Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
Shulyak, Tatyana
;
Hushcha, Natalia
;
Kopanets, Natalia
;
Tishkivich, Victoria
;
Шуляк, Татьяна
;
Гуща, Наталья
;
Копанец, Наталья
;
Тишкевич, Виктория
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи
Galdova, M.
;
Kononkou, A.
;
Галдова, М. Н.
;
Кононков, А. Ю.
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов
Kakora, Marina
;
Gavrilenkova, Ekaterina
;
Какора, Марина
;
Гавриленкова, Екатерина