- ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Welcome to Open Access repository of Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj in force since 2008.Prepare your own full-text electronic materials (in PDF format) and publish them in the
appropriate collection. Read our
official and
methodical materials for ELARTU. Contact the
library of TNTU (room 56) and the
administrator of the archive.
最新登録資料
Pозробка проєкту комп’ютерної мережі медичного центру «Здоров’я Плюс»
View
Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню комп’ютерної мережі медичного центру «Здоров’я Плюс». Мета роботи – створити документацію для впровадження локальної мережі, яка забезпечить ефективну комунікацію, спільний доступ до ресурсів, а також безпечний вихід в Інтернет. У роботі описано вибір топології ...
Розробка проєкту комп’ютерної мережі вантажного відділення №3 МістПОШТА м. Львів
View
Крук М. І. Розробка проєкту комп'ютерної мережі вантажного відділення №3 МістПОШТА м. Львів: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр, за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія. Тернопіль: ВСП «ТФК ТНТУ», 2025. 110 с.
Розроблена комп’ютерна мережа для вантажного відділення&...
Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
View
Кваліфікаційна робота має тему «Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів із
пшеничного борошна». Структура роботи: вступ, три розділи, список використаної літератури із
17 найменувань. Загалом робота має 71 сторінку, в яких використано 61 формула, а також
представлено 18 таблиць....
Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Фецула Володимир Іванович, с. Петрики, Тернопільський район, Тернопільська область для збільшення виробничих потужностей
View
Кваліфікаційна робота має тему «Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Фецула
Володимир Іванович, с. Петрики, Тернопільський район, Тернопільська область для збільшення
виробничих потужностей».
Пропонується впровадження нового асортименту хлібобулочних виробів: хліб «Хотинський»,
масою 1,2 кг та х...
Розробка проєкту комп’ютерної мережі туристичної компанії «Lemberg Travel» м. Жовкла
View
Копит Р. І. Розробка проєкту комп’ютерної мережі туристичної компанії «Lemberg travel» м. Жовква: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр, за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія. Тернопіль: ВСП «ТФК ТНТУ», 2025. 94 с. Дослідження присвячене впровадженню сучасної комп’ютерної мережі...
Розробка проєкту комп’ютерної мережі Івано-Франківського відділення ТзОВ «BHC Group»
View
Звіришин В.Т. Розробка проєкту комп’ютерної мережі Івано-Франківського відділення ТзОВ «BHC Group»: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр, за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія. Тернопіль: ВСП «ТФК ТНТУ», 2025. -86с.
Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню комп’ютерної мережі....
Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів за традиційними технологіями
View
У кваліфікаційній роботі бакалавра за спеціальністю «Харчові технології» розроблено
«Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів із використанням традиційних технологій».
Метою роботи є розробка технологічного процесу та виробничого планування нового
підприємства, що спеціалізуватиметься на виготовленні ...
Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошна
View
Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошна».
Робота має чітку структуру й поділена на три основні розділи, доповнені списком використаних інфор...
Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ «Прикарпат-Еко-Продукт», смт. Брошнів-Осада, Калуського району, Івано-Франківської області для розширення асортименту хлібних виробів із борошна пшеничного
View
Кваліфікаційна робота присвячена розробці проєкту технічного переоснащення хлібопекарного цеху ТОВ «Прикарпат-Еко-Продукт», що розташоване в смт. Брошнів-Осада, Калуського району Івано-Франківської області, з метою розширення асортименту хлібних виробів із пшеничного борошна.
У роботі проаналізовано сучасний стан виробн...
Проєкт цеху з виробництва хліба із борошна першого гатунку
View
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра має тему: «Проєкт цеху з виробництва хліба із борошна першого гатунку».
Робота має традиційну структуру: вступ, три змістовні розділи та список використаних джерел. Загальний обсяг роботи становить 58 сторінок, включено 56 формул і представлено...
Guide to writing master’s research paper, for the students majoring in D3 “Management”
View
Master’s research paper (MRP) is the final stage of the Master’s degree and provides you with the opportunity to show that you have gained the necessary skills and knowledge in order to organise and conduct a research project. It should demonstrate that you are skilled in...
Проєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробів
View
Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробів».
Структурно вона складається з трьох основних розділів і списку використаних джерел, що налічує 15 позицій. Загальний обсяг роботи – 57 сторінок. В пояснювальній записці представлено 50 формул і&...
Розроблення технології і оптимізація обладнання для зварювання корпуса стріли підіймального пристосування
View
У кваліфікаційній роботі в технологічній частині на основі аналізу базового варіанту було розроблено проектований варіант технологічного процесу виготовлення корпусу стріли, що включає автоматичне зварювання в середовищі захисного газу.
В результаті розглянутої базової технології були виявлені деякі недоліки,&...
Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D4 «Публічне управління та адміністрування»
View
Магістр ˗ освітньо-кваліфікаційний ступінь вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного ступеня бакалавр/спеціаліст здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання професійних завдань та обов’язків (робіт) інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності,...
Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D3 «Менеджмент»
View
Магістр ˗ освітньо-кваліфікаційний ступінь вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного ступеня бакалавр/спеціаліст здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання професійних завдань та обов’язків (робіт) інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності,...
Розроблення технологічного процесу виготовлення рами контейнера
View
У кваліфікаційній роботі було розроблено технологічний процес автоматизованого зварювання нижньої частини рами вантажного контейнера; визначено оптимальні параметри зварювального режиму; обґрунтовано вибір ефективного обладнання та необхідних пристосувань; виконано техніко-економічний аналіз; запропоновано комплекс заходів щодо за...
Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного оригінального
View
Кваліфікаційна робота бакалавра представлена на тему «Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного оригінального» складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних інформаційних джерел.
За завданням передбачено виробництво асортименту: хліб «Запашний» масою 0,4 кг та ...
Проєкт цеху з виробництва здобних виробів із борошна вищого сорту
View
Нами обрано будівництво проєкту цеху в Кременецькій громаді, використовуючи сучасне енергоефективне обладнання та з поєднанням традиційних технологій. Обрано наступний асортимент здобних виробів таких як, булочка «Слоїстий завиток», маса якої 200 грам, а також здоба «Фігурний завиток» масою 100 грам. ...
Проєкт цеху з виробництва булочних виробів
View
Кваліфікаційна робота бакалавра представлена на тему «Проєкт цеху з виробництва булочних виробів» складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних інформаційних джерел.
За завданням передбачено виробництво асортименту: плетінка «Дорожня» масою 0,4 кг та перепічка «Українська» масою...
Проєкт цеху із виробництва борошняних виробів функціонального призначення
View
Бакалаврська кваліфікаційна робота «Проєкт цеху із виробництва хлібних виробів функціонального призначення» включає: вступ, три розділи, список використаних інформаційних джерел. Робота складається з 64 сторінок.
Поставлено завдання з виробництва двох виробів різного виду: хліба з пектином масою 0,4 ...
Верстатне та інструментальне забезпечення виготовленні деталі «ФормаDFS3-1» та розробка формоутворюючих вузлів координатно-розточувального верстата
View
У роботі було проведено аналіз та технічний опис базової моделі верстата, а також конструкцій та характеристик верстатів-аналогів, проведено аналіз базового технологічного процесу виготовлення деталі. Здійснено аналіз граничних режимів різання. Було обгрунтовано метод отримання заготовки, аналіз базового технологічн...
Проєкт цеху з встановленням потоково-технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів на малому підприємстві в смт. Велика Березовиця, Тернопільського району
View
У кваліфікаційній роботі Сильчак Ілони Тарасівни виконано проєктування хлібопекарського цеху з встановлення ліній з виробництва хлібобулочних виробів з борошна пшеничного – хліба «Запорізький» та булок «Нові». Обрано традиційні технології для приготування тіста опарним способом. Для випікання встановлено сучасн...
Проєкт хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів за пришвидшеними технологіями
View
Проєкт передбачає впровадження у виробництво батону зі згущеною сироваткою та сайки «Проста» виготовлених за пришвидшеною технологією. Обґрунтовано доцільність введення саме такого способу приготування тіста. Зроблено вибір печей, підраховано продуктивність їх. Розраховано рецептури – пофазну, виробничу. Підібрано т...
Конструювання приводу куліси довбального верстата з розробкою технологічного процесу виготовлення деталі «Півмуфта»
View
У роботі проведено аналіз базової моделі верстата та верстатів аналогічного призначення. Розраховано режими різання, на основі яких зроблено кінематичний розрахунок приводу куліси довбального верстата.
Проведено аналіз креслення детал і та визначено поверхні, що вимагають особливих умов обробки. Вибрали...
Проєкт хлібопекарського підприємства середньої потужності з виробництва масових сортів хлібобулочних виробів
View
У кваліфікаційній роботі проведено проєктування хлібопекарського підприємства в м. Теребовля Тернопільської області. Мета будівництва цеху полягала у забезпечені асортиментного оновлення хлібобулочної продукції яка постачається населенню району. Запропоновано ввести у виробництво хліб «Заріччя» в рецептурний склад якого&...
コミュニティ一覧
コミュニティを選択してください。
Наукове фахове видання з технічних наук
Газета Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Науковий журнал в галузі економічних наук
Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Електронне наукове фахове видання
Матеріали, які популяризують наукову та громадянську діяльність українського фізика Івана Пулюя
Збірники та хроніки Наукового товариства імені Шевченка
Збірники праць Тернопільського осередку Наукового товариства ім. Шевченка
Збірники наукових праць, колективні монографії неперіодичного характеру.
Освітньо-професійні програми підготовки спеціалістів, бакалаврів, магістрів тощо
Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Щорічний фестиваль науки в ТНТУ ім. Івана Пулюя
Показники діяльності Тернопільского національного технічного університету ім. Івана Пулюя
Матеріали за тематикою вільного й відкритого програмного забезпечення (ВВПЗ, FOSS)
絞り込み
著者
- 439
Гевко, Іван Богданович
- 301
Гевко, Роман Богданович
- 188
Гевко, Иван Богданович
- 187
Hevko, Ivan Bohdanovych
- 187
Ляшук, Олег Леонтійович
- 187
Радик, Дмитро Леонідович
- 184
Hevko, Roman Bohdanovych
- 182
Васильків, Василь Васильович
- 178
Гевко, Ігор Богданович
- 178
Ткаченко, Ігор Григорович
- 178
Химич, Ірина Григорівна
- 164
Дзюра, Володимир Олексійович
- 164
Машлій, Галина Богданівна
- 153
Панухник, Олена Віталіївна
- 148
Пісьціо, Вадим Петрович
- 146
Балабан, Степан Миколайович
- 146
Букетов, Андрій Вікторович
- 146
Стухляк, Петро Данилович
- 144
Маркович, Ірина Богданівна
- 142
Скоренький, Юрій Любомирович
- .
次 >