Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44010
Назва: Модернізація конвеєра тістових заготовок машини кінцевого розстоювання Т1-ХР-2А-30
Інші назви: Modernization of the conveyor for dough pieces in the final proofing machine, model T1-XR-2A-30
Автори: Мацега, Роман Ігорович
Matseha, Roman
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Мацега Р. І. Модернізація конвеєра тістових заготовок машини кінцевого розстоювання Т1-ХР-2А-30 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Р. І. Мацега. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 90 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 23-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Зварич, Наталя Миколаївна
Теми: 133
галузеве машинобудування
конвеєр
теплообмін
conveyor for dough pieces
sprocket
final proofing
heat exchange
Діапазон сторінок: 90
Короткий огляд (реферат): Мацега Р. І. Модернізація конвеєра тістових заготовок машини кінцевого розстоювання Т1-ХР-2А-30.133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2023 В кваліфікаційній роботі розглянуто вплив конструктивних параметрів машини кінцевого розстоювання Т1-ХР-2А-30 на процес обробки тістових заготовок та запропоновано заходи з модернізації. Ключові слова: конвеєр тістових заготовок, зірочка, кінцеве розстоювання, теплообмін
Опис: В кваліфікаційній роботі розглянуто вплив конструктивних параметрів машини кінцевого розстоювання Т1-ХР-2А-30 на процес обробки тістових заготовок та запропоновано заходи з модернізації.
Зміст: АНОТАЦІЯ 4 ЗМІСТ 5 ВСТУП 7 1. АНАЛІЗ СУЧАСНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГООБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ, ВИБІР І ОБҐРУНТУВАННЯ НАПРЯМКУ ДОСЛІДЖЕННЯ 9 1.1. Сучасні конструкції технологічного обладнання для розстоювання тістових заготовок і обґрунтування їх застосування при виробництві хлібобулочних виробів 9 1.2. Техніко-економічне обгрунтування модернізації розстійної шафи агрегату кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 20 1.3. Мета і задачі кваліфікаційної роботи 22 2. МЕТОДИ ТА МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ 24 2.1. Обґрунтування вибору методів і засобів досліджень 24 2.2. Алгоритм і методики проведення математичного моделювання 25 3. ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ Й ТЕХНІЧНІ РІШЕННЯ ПО КОНСТРУКЦІЇ МАШИНИ КІНЦЕВОГО РОЗСТОЮВАННЯ Т1-ХР-2А-30 26 3.1.Опис технологічної операції, яка виконується за допомогою розстійної шафи агрегату кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 26 3.2. Загальний опис конструкції і принципу дії машини кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 27 3.3. Технологічний розрахунок машини кінцевого кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 34 3.4. Визначення потужності необхідної для приводу конвеєра 35 3.5. Аналіз структури машини кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 36 3.6. Розроблення і розрахунок кінематичної схеми розстійної шафи агрегату кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 37 3.7. Конструктивні розрахунки окремих вузлів і елементів машини кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 42 3.7.1. Розрахунок вала привідного приводу розстійної шафи 42 3.7.2. Розрахунок клинопасової передачі приводу машини кінцевого розстоювання 47 3.7.3. Розрахунок ланцюгової передачі машини кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 51 4. МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ АБО ТЕХНІЧНОЇ СИСТЕМИ, ЩО РОЗГЛЯДАЄТЬСЯ В РОБОТІ 57 4.1. Дослідження втрат теплоти через стінки розстійної шафи агрегату кінцевого розстоювання марки Т1-ХР-2А-30 57 4.2. Розрахунок теплопередачі через панелі із різних матеріалів та різних конструкцій 63 4.2.1. Результати розрахунків залежності коефіцієнта теплопередачі, втрат тепла та вартості матеріалів при використанні в якості обшивки розстійної шафи сендвіч - панелей з наповнювачем із пінополістиролу та обкладок з сталі та алюмінію 64 4.3.2. Результати розрахунку залежностей коефіцієнта теплопередачі, втрат тепла та вартості матеріалів при використанні в якості обшивки розстійної шафи сендвіч - панелей з наповнювачем із мінеральної вати та обкладок з сталі та алюмінію 68 4.2.3. Результати розрахунків коефіцієнтів теплопередачі, втрат теплоти через прозорі елементи стінки в залежності від їх товщини 69 4.2 Проведення оптимізації форми привідної зірочки конвеєра 73 5. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 76 5.1. Охорона праці 76 5.2. Безпека в надзвичайних ситуаціях 79 Площа об'єкта 81 ВИСНОВКИ 83 ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ 85 ДОДАТКИ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44010
Власник авторського права: © Мацега Р. І., 2023
Перелік літератури: Закалов О.В. Обладнання переробних та харчових підприємств. – Тернопіль, 2001.
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001. –576с.
Василенко С.М., Українець А.І., Олішевський В.В. Основи тепломасообміну. — К.,2004. – 249с
Закалов О.В. Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник. / Закалов О.В., Ворощук В.Я. Тернопіль, ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. 350 с.
Хомик Н.І. Деталі машин. Курс лекцій для студентів заочної форми навчання. / Н.І. Хомик, А.Д. Довбуш., О.П. Цьонь. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2016. 160 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мацега_Р_І_МОм-61.pdf9,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора