Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44006
Назва: Модернізація вузла подрібнення вальцевого верстата марки Р6-ВС 186х250
Інші назви: Modernization of the grinding unit of the roller press machine, model P6-BC 186x250
Автори: Маракін, Максим Сергійович
Marakin, Maksym
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Маракін М. С. Модернізація вузла подрібнення вальцевого верстата марки Р6-ВС 186х250 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. С. Маракін. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 71 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 23-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Пилипець, Оксана Михайлівна
Теми: 133
галузеве машинобудування
вальцевий верстат
процес подрібнення
виробництво борошна
flour production
grinding process
roller machine
Діапазон сторінок: 71
Короткий огляд (реферат): Маракін М.С. Модернізація вузла подрібнення вальцевого верстата марки Р6-ВС 186х250. 133 Галузеве машинобудування. - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2023 В кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструкції подрібнювального вузла ВВ на процес подрібнення борошна, розроблено заходи з його модернізації. Ключові слова: виробництво борошна, процес подрібнення, вальцевий верстат.
Опис: В кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструкції подрібнювального вузла ВВ на процес подрібнення борошна, розроблено заходи з його модернізації.
Зміст: АНОТАЦІЯ 4 ЗМІСТ 5 ВСТУП 8 1. Аналіз сучасних технологічних процесів та обладнання для виготовлення борошна, вибір і обгрунтування напрямку дослідження 10 1.1. Особливості сучасної технології виготовлення борошна 10 1.2. Огляд літературних джерел і патентний пошук, аналіз прогресивних технологічних і конструктивних вирішень для подрібнення зерна 11 1.3. Обгрунтування необхідності досліджень процесу подрібнення зерна на вальцевому верстаті марки Р6-ВС 185х250 17 1.4. Мета та завдання кваліфікаційної роботи магістра 18 2 Методи та методика досліджень 20 2.1. Обґрунтування теоретичних і експериментальних методів і засобів досліджень 20 2.2. Алгоритм і методики проведення математичного моделювання 21 2.3 Методи аналізу похибок теоретичних й експериментальних досліджень 23 3. Модернізація вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 25 3.1. Машинно-апаратурне оформлення лінії для подрібнення зерна 25 3.2. Обґрунтування, основний зміст і опис модернізації вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 29 3.3. Загальний опис конструкції і принципу роботи модернізованого вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 31 3.3.1 Призначення, будова та принцип роботи вальцевого верстата марки Р6-ВС185х250 32 3.3.2 Технологічний розрахунок вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 35 3.3.3 Кінематичний розрахунок вальцевого верстата Р6-ВС 185х250 36 3.3.4 Енергетичний розрахунок вальцевого верстата Р6-ВС 185х250 41 3.3.5 Конструювання та розрахунок натяжного вузла вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 42 3.3.6 Розрахунок гвинтового з’єднання натяжного шківка і кришки натяжного вузла вальцевго верстата Р6-ВС 185х250 47 3.3.7 Умови технологічності конструкції деталей і вузлів вальцевого верстата Р6-ВС 185х250 49 3.4 Особливості експлуатації і технічного обслуговування вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 50 4. Дослідження впливу конструктивних параметрів подрібнювального вузла вальцевого верстату на процес подрібнення 52 4.1. Використання регресійного методу для вибору раціональних параметрів продуктивності подрібнення зерна на вальцевому верстаті марки Р6-ВС 185х250 52 4.2. Розрахунок конструктивних та технологічних параметрів вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 54 4.3. Експериментальні дослідження процесу подрібнення зерна на вальцевому верстаті марки Р6-ВС 185х250 57 4.4 Комп’ютерне моделювання валка натяжного вузла вальцевого верстата 62 5 Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 67 5.1. Заходи з охорони праці 67 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях 70 5.2.1 Основні задачі підвищення стійкості переробних підприємств 70 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ 73 ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ 75 ДОДАТКИ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44006
Власник авторського права: © Маракін М.С. 2023
Перелік літератури: Закалов О.В., Ворощук В.Я. Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник. – Тернопіль, ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – 350 с
Мерко І. Т. Технології мукомельного і круп`яного виробництва [Текст]: підручник для студентів вищ. навч. закл., що навчаються за спец. «Технологія зберігання та переробки зерна» / Мерко Іван Тимофійович. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Одеса : Друк. дім, 2010. - 472 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 466-468. - ISBN 978-966-389-303-7.
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с.
Технологічне обладнання борошномельних і крупяних підприємств. Підручник. О.І.Гапонюк, Л.С. Солдатенко, Л.Г. Гросуд. В.Ф. Петько, В.М. Петров, І.І. Гапонюк. Херсон: Олді-плюс, 2018.-752 с.
Вальцьове подрібнююче обладнання / Петров В.М – Одеса: ОДАБА, 2019.- 227 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маракін (1).pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора