Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43645
Назва: Модернізація вузла ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС
Інші назви: Modernization of the bucket conveyor node of the malt agitator, model VVS
Автори: Голояд, Арсен-Ілля Михайлович
Holoiad, A.-I. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Голояд А.-І. М. Модернізація вузла ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А.-І. М. Голояд. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 86 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 20-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Пилипець, Оксана Михайлівна
Теми: 133
галузеве машинобудування
конструктивні параметри
зворушувач
спирт
солод
design parameters
stirrer
alcohol
malt
Діапазон сторінок: 86
Короткий огляд (реферат): Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Голояд Арсен-Ілля Михайлович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 78 сторінок (45 рисунків) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з заміни ковшів вузла ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС.
The project consists of calculated explanatory note by capacity of 78 pages ( 45 pictures, 2 tables ) and graphic part by capacity 8 sheets of paper A1 . Diploma work proposes technical measures to replace the buckets of the bucket conveyor unit of the malt stirrer of the BBS brand. To implement these measures, the following tasks are performed: design calculations of the bucket conveyor of the malt stirrer of the BBS brand; creation of a 3D model of the bucket conveyor of the BBS malt stirrer with the subsequent performance of numerical experiments; analysis of the results; development of labour protection measures; development of emergency safety measures.
Опис: У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з заміни ковшів вузла ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: проектні розрахунки ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС; формування 3d моделі ковша ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС із послідуючим виконанням числових експериментів; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Зміст: Анотація 4 Abstract 5 Зміст 6 Вступ 8 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження 10 1.1. Огляд обладнання для вироблення солоду 10 1.2. Аналіз та короткий опис об’єкту дослідження 17 1.3. Мета та задачі кваліфікаційної роботи 18 2. Методи та методика досліджень 19 2.1. Вибір і обґрунтування програмного комплексу для виконання досліджень 19 2.2. Обгрунтевання вибору SolidWorks Simulation для моделювання 20 2.3. Інструментарій SolidWorks Simulation для моделювання 21 2.4. Функціональні можливості SolidWorks Simulation і порядок роботи з ним 22 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження 27 3.1. Вибір і обгрунтування машинно-апаратурної схеми солодового відділення 27 3.2. Опис принципу роботи зворушувача солоду 28 3.3. Опис модернізації ковшового зворушувача 30 3.4. Технологічний розрахунок солодовні 30 3.5. Структурний аналіз зворушувача солоду марки ВВС 31 3.6. Кінематичний аналіз зворушувача солоду марки ВВС 32 3.7. Конструктивний розрахунок ланцюгової передачі приводу ковшів 35 3.8. Конструктивний розрахунок ланцюгової передачі приводу каретки 40 4. Комп’ютерне моделювання конструкції ковша ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС 45 4.1. Постановка завдань дослідження 45 4.2. Результати моделювання ковша ковшового конвеєра зворушувача солоду марки ВВС під навантаженням 45 4.3. Аналіз результатів дослідження 56 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 62 5.1.Заходи з охорони праці і техніки безпеки при виробництві спирту 62 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях 67 5.2.1. Інженерні заходи із захисту людей при надзвичайних ситуаціях 67 5.2.2. Організація рятувальних робіт. заходи особистої безпеки при роботі на території, забрудненої СДОР 69 Висновки 77 Перелік посилань 78 Специфікації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43645
Власник авторського права: © Голояд А.-І. М., 2023
Перелік літератури: 1. Голояд А.-І. М. Застосування солодовень при виробництві спирту // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.279.
2. Кучерявий Є. І. Ітенсифікація процесу розподілення теплоносія в підігрівачі солоду / Є. І. Кучерявий, А-І. М Голояд // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.295.
3. Домарецький В.А. Технологія солоду і пива: підручник для студентів вищих навчальних закладів / В.А. Домарецький – К.: ІНКОС, 2004. – 426 с.
4. Осипенко О.П., Таран В.М., Доломакін Ю.Ю. Технологічне обладнання галузі. Виробництво етилового спирту шляхом зброджування: Конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.05170106 «Технології продуктів бродіння і виноробства» та 7.05050313 «Обладнання переробних і харчових виробництв». – К.: НУХТ, 2012. –48 с
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Голояд .pdf6,37 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора