霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42837

Title: Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною
Other Titles: Enrichment of bread with non-traditional vegetable raw materials
Authors: Кравченюк, Р. Ю.
Kravcheniuk, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Р. Ю. Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною / Р. Ю. Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 19. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk R. (2023) Zbahachennia khliba netradytsiinoiu roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of bread with non-traditional vegetable raw materials]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 19 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 28-九月-2023
Date of entry: 21-十一月-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 19
Start page: 19
End page: 19
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42837
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.