Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42767
Tytuł: | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону |
Inne tytuły: | Modification of Gouda cheese through the addition of flax seeds |
Authors: | Арутюнян, Д. А. Покотило, Олег Степанович Arutyunyan, D. A. Pokotylo, O. S. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Арутюнян Д. А. Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 22. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Modyfikatsiia syru Hauda cherez dodavannia nasinnia lonu [Modification of Gouda cheese through the addition of flax seeds]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 22 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.3.07 665.11 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 22 |
Główna strona: | 22 |
Strona końcowa: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42767 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. |
References: | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Arutyunyan_D_A-Modification_of_Gouda_cheese_22.pdf | 273,88 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Arutyunyan_D_A-Modification_of_Gouda_cheese_22.djvu | 16,97 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Arutyunyan_D_A-Modification_of_Gouda_cheese_22__COVER.png | 457,44 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi