Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42767

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрутюнян, Д. А.
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович
dc.contributor.authorArutyunyan, D. A.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationАрутюнян Д. А. Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 22. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42767-
dc.format.extent22
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleМодифікація сиру Гауда через додавання насіння льону
dc.title.alternativeModification of Gouda cheese through the addition of flax seeds
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.3.07
dc.subject.udc665.11
dc.relation.references1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
dc.relation.referencesen1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
dc.identifier.citationenArutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Modyfikatsiia syru Hauda cherez dodavannia nasinnia lonu [Modification of Gouda cheese through the addition of flax seeds]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 22 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage22
dc.citation.epage22
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.