Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42183

Titre: Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів
Autre(s) titre(s): Requirements for water used in cheese production
Auteur(s): Сторож, Людмила Анатоліївна
Цибіна, О. А.
Сторож, С. І.
Storozh, L. A.
Tsybina, O. A.
Storozh, S. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сторож Л. А. Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів / Людмила Анатоліївна Сторож, О. А. Цибіна, С. І. Сторож // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 62. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Storozh L. A., Tsybina O. A., Storozh S. I. (2023) Vymohy do vody, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi syriv [Requirements for water used in cheese production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 62 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Date de publication: 24-mai-2023
Date of entry: 19-jui-2023
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 637.33
Number of pages: 1
Page range: 62
Start page: 62
End page: 62
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42183
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Раманаускас Р.Й., Шингарева Т.І. Технологія сиру. К.: Фірма «ІНКОС», 2018. 416 с.
2. Власенко І.Г., Семко Т.В., Гирич С.В. Інновації у виробництві твердих сирів: монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с.
3. Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on 64 stainless steel with a different surface roughness. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. 2 (11). P. 14–21.
References (International): 1. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., Ramanauskas R.Y., Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru. K., Firma "INKOS", 2018. 416 p.
2. Vlasenko I.H., Semko T.V., Hyrych S.V. Innovatsii u vyrobnytstvi tverdykh syriv: monograph. Vinnytsia: RVV VTEI KNTEU, 2018. 144 p.
3. Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on 64 stainless steel with a different surface roughness. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. 2 (11). P. 14–21.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.