Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42183
Pealkiri: | Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів |
Teised pealkirjad: | Requirements for water used in cheese production |
Autor: | Сторож, Людмила Анатоліївна Цибіна, О. А. Сторож, С. І. Storozh, L. A. Tsybina, O. A. Storozh, S. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сторож Л. А. Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів / Людмила Анатоліївна Сторож, О. А. Цибіна, С. І. Сторож // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 62. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Storozh L. A., Tsybina O. A., Storozh S. I. (2023) Vymohy do vody, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi syriv [Requirements for water used in cheese production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 62 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Ilmumisaasta: | 24-mai-2023 |
Date of entry: | 19-juu-2023 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 637.33 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 62 |
Start page: | 62 |
End page: | 62 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42183 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Раманаускас Р.Й., Шингарева Т.І. Технологія сиру. К.: Фірма «ІНКОС», 2018. 416 с. 2. Власенко І.Г., Семко Т.В., Гирич С.В. Інновації у виробництві твердих сирів: монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с. 3. Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on 64 stainless steel with a different surface roughness. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. 2 (11). P. 14–21. |
References (International): | 1. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., Ramanauskas R.Y., Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru. K., Firma "INKOS", 2018. 416 p. 2. Vlasenko I.H., Semko T.V., Hyrych S.V. Innovatsii u vyrobnytstvi tverdykh syriv: monograph. Vinnytsia: RVV VTEI KNTEU, 2018. 144 p. 3. Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on 64 stainless steel with a different surface roughness. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. 2 (11). P. 14–21. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Storozh_L_A-Requirements_for_water_used_62.pdf | 304,53 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MNTK_2023_Storozh_L_A-Requirements_for_water_used_62.djvu | 17,95 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
MNTK_2023_Storozh_L_A-Requirements_for_water_used_62__COVER.png | 476,03 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.