Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41994
Назва: Проєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних виробів
Інші назви: The project of a workshop for wheat-rye products making
Автори: Макарчук, Елізавета Олександрівна
Makarchuk, Elizaveta
Бібліографічний опис: Макарчук Е. О. Проєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Е. О. Макарчук. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 57 с.
Bibliographic description: Makarchuk Е.О. The project of a workshop for wheat-rye products making : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Е.О. Makarchuk. — Ternopil : TNTU, 2023. — 57 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 3-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб «Житній простий»
хліб «Прикарпатський»
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
«Simple Rye» bread
bread «Prykarpatsky»
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 57
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота передбачає проєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних виробів, спрямований на розширення асортименту продукції з жита та пшениці. Дана робота містить вступ, три розділи з підрозділами та список використаної літератури. Розділи містять інформаційні компоненти, таблиці, формули та пояснення до них. Перша частина під назвою «Технічна частина» складається з підрозділів і описує конструкцію даного виробу, демонстрацію та опис технічного рішення для двох продуктів, наприклад: хліб «Житій простий» та хліб «Прикарпатський», а також характеристику сировини та допоміжні матеріали. Технічні розрахунки поділяються на цехові розрахунки продуктивності печей, фазові рецептури, виходи продукції, виробничі рецептури, складські приміщення, обладнання для виготовлення продукції та зони зберігання продукції, технічний хімічний контроль виробництва. Розділ два має назву «Техніко-економічне обґрунтування цеху» Третя частина дає короткий опис безпеки життєдіяльності та охорони праці на підприємстві відповідно до відповідних законів про охорону праці на підприємстві. До оціночної роботи додано 5 креслень: обладнання та технічна схема виробництва даної продукції, план приміщення виробничого цеху, поперечний та поздовжній розрізи цеху.
The qualification work involves a project of a workshop for the production of rye-wheat products aimed at expanding the range of rye and wheat products. This work contains an introduction, three chapters with subsections, and a list of references. The sections contain information components, tables, formulas and explanations to them. The first part, titled "Technical part", consists of subsections and describes the design of the product, demonstration and description of the technical solution for two products, for example, "Zhytiy Prosty" bread and "Prykarpatskiy" bread, as well as the characteristics of raw materials and auxiliary materials. The technical calculations are divided into shop floor calculations of oven productivity, phase formulations, product yields, production formulations, storage facilities, equipment for product manufacturing and storage areas, and technical chemical control of production. Section Two is entitled "Feasibility Study of the Shop". The third part provides a brief description of the life safety and labor protection at the enterprise in accordance with the relevant laws on labor protection at the enterprise. The appraisal is accompanied by 5 drawings: equipment and technical scheme for the production of the product in question, floor plan of the production shop, cross-sectional and longitudinal sections of the shop.
Зміст: Вступ …6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА …8 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ...8 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..8 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів …12 1.4 Технологічні розрахунки …15 1.4.1 Вихідні дані .…15 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей …17 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур …18 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ..24 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів .28 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..31 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ..32 1.5 Технохімічний контроль виробництва …41 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ...45 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..48 Список використаної літератури ..56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41994
Власник авторського права: © Макарчук Е.О., 2023
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)
4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 с
8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с.
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. https://irp.te.ua/l-r-33/
14. https://opendatabot.ua/c/31273795
15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
16. https://ohoronapraci.kiev.ua/
17. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12
18. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictvyiredakciy-4.html
19. https://www.twirpx.com/file/1202067/
20. https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-uhlbopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html
21. https://otherreferats.allbest.ru/economy/00169774_0.html
22. http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/news/1861-okhorona-pratsioboviazky-robotodavtsiv-i-pratsivnykiv
23. https://pidru4niki.com/85788/bzhd/sklad_povitrya_robochoyi_zoni_dzhe rela_zabrudnennya_povitryanogo_seredovischa_shkidlivimi_rechovinami
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макарчук_Авторська довідка.doc45,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Макарчук_КР.pdf942,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора