Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41990
Назва: Проєкт реконструкції цеху з виробництва булочних виробів ФОП Слюсарев В.В., м. Шумськ, Тернопільської області
Інші назви: The project of bakery products workshop reconstruction (PE Slusarev V.V., Shumsk town, Ternopil region)
Автори: Максимчук, Ірина Віталіївна
Maksymchuk, Iryna
Бібліографічний опис: Максимчук І.В. Проєкт реконструкції цеху з виробництва булочних виробів ФОП Слюсарев В.В., м. Шумськ, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / І.В. Максимчук. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 68 с.
Bibliographic description: Maksymchuk I.V. The project of bakery products workshop reconstruction (PE Slusarev V.V., Shumsk town, Ternopil region) : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / I.V. Maksymchuk. — Ternopil : TNTU, 2023. — 68 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 3-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
обладнання
булка «Завиток»
Калачик
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
"Zavitok" bun
Kalachik
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 68
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему «Проєкт реконструкції цеху з виробництва булочних виробів ФОП Слюсарев В.В., м. Шумськ, Тернопільської області» складається із вступу, трьох розділів, списку використаної літератури із 24 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 68 сторінок, в яких застосовано 71 формулу, а також представлено 21 таблицю. За завданням передбачено виробництво булки «Завитка» та калачика з пшеничного борошна вищого сорту, масою обох по 0,3 кг. Перший розділ кваліфікаційної роботи бакалавра складається із технологічної частини, у якій представлено: історія підприємства, та перспективи його розвитку, вибір, обґрунтування та опис технологічних схем; виконані технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, технологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання, технологічного обладнання для компонування ліній пекарні. У другому розділі показано техніко-економічне обґрунтування проекту. Третій розділ охоплює основні питання з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці при роботі на харчовому виробництві. До того ж, кваліфікаційна робота складається з 5-ти листів креслення на яких наведено: апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечний переріз цеху в осях.
The qualification work on the topic «The project of bakery products workshop reconstruction (PE Slusarev V.V., Shumsk town, Ternopil region)» consists of an introduction, three chapters, a list of references of 24 titles. The total volume of the work is 68 pages, in which 71 formulas are used, and 21 tables are presented. The assignment involves the production of a Zavitka bun and a Kalachik from high-grade wheat flour, both weighing 0.3 kg. The first section of the bachelor's thesis consists of a technological part, which presents: the history of the enterprise and the prospects for its development, the selection, justification and description of technological schemes; technological calculations for the selection and determination of the productivity of ovens, which characterizes the capacity of lines, phase and production recipes, product yield, technological parameters, raw material consumption and storage space, technological equipment for the layout of bakery lines. The second section shows the feasibility study of the project. The third section covers the main issues of life safety and the basics of labor protection when working in food production. In addition, the qualification work consists of 5 sheets of drawings, which include: equipment and technological schemes for the production of products, a workshop plan, a longitudinal section and a cross section of the workshop in the axes.
Зміст: Вступ … 6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА … 9 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху … 9 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем … 10 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 15 1.4 Технологічні розрахунки … 18 1.4.1 Вихідні дані … 18 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 20 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур … 22 1.4.4 Розрахунок виходу виробів … 27 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів … 33 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .. 38 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання … 42 1.5 Технохімічний контроль виробництва … 53 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 58 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 62 Список літератури .. 67
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41990
Власник авторського права: © Максимчук І.В., 2023
Перелік літератури: 1. ТУУ 15.8-00389676-001..2009 – Хліб та батон.
2. ДСТУ 4465 – 2005 – Маргарин. Загальні технічні умови.
3. ДСТУ 46.004-99 – Борошно пшеничне вищого сорту. Загальні технічні умови.
4. ДСТУ 7525:2014 – Вода питна. Загальні технічні умови.
5. ДСТУ 4812-2007 – Дріжджі хлібопекарські пресовані. Загальні технічні умови.
6. ДСТУ 3583 – 97 - Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови.
7. ДСТУ 4623:2006 Цукор – пісок. Загальні технічні умови.
8. ДСТУ 7696:2015- Мак. Загальні технічні умови.
9. ДСТУ 4273:2015 – Молоко сухе знежирене. Загальні технічні умови.
10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
11. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарськомувиробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.
12. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
13. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
14. Петько В.Ф., Гопанюк О.І. Технологія устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. К.: 2007
15. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
16. Метод. вказівки до викон. курсового проекту для студ. спец. 5.091714 "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: В.І. Дробот, В.Г. Юрчак, В.М. Ковбаса, Ю.В. Устинов, Л.І. Удворгелі, В.Б. Сандурський, В.П. Рак, С.Д. Паливода. ― К.: НУХТ, 2008. 72 с.
17. Купчик М.П. «Основи охорони праці» .Київ: Основа , 2000. 409 с
18. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. - М.: Колос 2006. 389 с.: Іл. - (Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)
19. Ростовський В.С., Колісник А.В – Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор., 2008. 256 с.
20. Гринін А.С., Новіков В.М. Безпека життєдіяльності: Навчальний посібник - М.: Фаир - Прес, 2002
21. Мастрюков Б.С. Безпека життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях: Підручник для студ. ВНЗ. - М.: Видавничий центр «Академія», 2003
22. https://buklib.net/books/35174/
23. https://vuzlit.com/735816/tehnika_bezpeki_protipozhezhna_tehnika
24. https://allreferat.com.ua/uk/Bezpeka_guttediyalnosti_ohorona_praci/referat/4032
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максимчук_Авторська довідка.doc45,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Максимчук_КР.pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора