Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41985
Назва: Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: The project of technical re-equipment of a bakery workshop
Автори: Кирнична, Уляна Іванівна
Kirnychna, Uliana
Бібліографічний опис: Кирнична У. І. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / У. І. Кирнична. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 65 с.
Bibliographic description: Kirnychna U.I. The project of technical re-equipment of a bakery workshop : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / U.I. Kirnychna. — Ternopil : TNTU, 2023. — 65 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 2-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб Урожайний
хліб Смачний Луцький
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
urozhaynyi bread
tasty lutsky bread
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 65
Короткий огляд (реферат): Темою даної кваліфікаційної роботи є: «Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 26 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 65 сторінки, на яких представлено 24 таблиць, використано 58 формул та викреслено 5 листів формату А1 графічного матеріалу. В даній кваліфікаційній роботі пропонуємо збільшити асортимент підприємства, щоб найбільш повно забезпечити попит населення: Хліб «Урожайний» з пшеничний борошна вищого сорту, масою 0,6 кг; Хліб «Смачний Луцький» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,5 кг; В даній роботі проведено відповідні технологічні розрахунки витрат сировини на виробництво, виходу виробів та технологічних втрат і затрат на їх виготовлення, підібрано та розраховано основне технологічне обладнання, обґрунтовано технологічні схеми виробництва пшеничного хліба. Розрахована собівартість запропонованого асортименту та рентабельність виробництва.
The topic of this qualification work is: " The project of technical re-equipment of a bakery workshop ". The qualification work consists of an introduction, three chapters, a list of references consisting of 26 titles. The total volume of the work is 65 pages, which includes 24 tables, 58 formulas and 5 sheets of A1 format graphic material. In this qualification work, we propose to increase the assortment of the enterprise in order to fully meet the demand of the population: Bread "Urozhaynyi" made of wheat flour of the highest grade, weighing 0.6 kg; Bread "Smachnyi Lutskyi" made of high-grade wheat flour, weighing 0.5 kg; In this work, the corresponding technological calculations of raw material consumption for production, product yield and technological losses and costs for their manufacture were carried out, the main technological equipment was selected and calculated, and technological schemes for the production of wheat bread were substantiated. The cost price of the proposed assortment and profitability of production are calculated.
Зміст: Вступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..7 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..7 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..12 1.4. Технологічні розрахунки ...15 1.4.1. Вихідні дані ..15 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..19 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ….24 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...32 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …38 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …43 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..51 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …54 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..58 Висновок ... 63 Список використаної літератури …64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41985
Власник авторського права: © Кирнична У.І., 2023
Перелік літератури: 1. . ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови
5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
6. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови.
7. ДСТУ 7696:2015 Мак олійний. Загальні технічні вимоги
8. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови
9. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови
10. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
12. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.
13. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
17. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
18. https://irp.te.ua/l-r-33/
19. https://opendatabot.ua/c/31273795
20. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
21. https://ohoronapraci.kiev.ua/
22. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12
23. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.html
24. https://www.twirpx.com/file/1202067/
25. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi
26. https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcB
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирнична_Авторська довідка.doc45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Кирнична У.І..pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора