Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984
Заглавие: | Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області |
Други Заглавия: | The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region |
Автори: | Груб’як, Лілія Андріївна Grubjac, Lilia |
Bibliographic description (Ukraine): | Груб’як Л.А.Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л.А. Груб’як. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с. |
Bibliographic description (International): | Grubjac L.A. The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.A. Grubjac. — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p. |
Дата на Публикуване: | 2023 |
Submitted date: | 2023 |
Date of entry: | 2-Юли-2023 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Supervisor: | Лялик, Анастасія Тарасівна Lialyk, Anastasiia |
Committee members: | Пилипець, Оксана Михайлівна Pylypets, Oksana |
UDC: | 664.644 |
Ключови Думи: | проєкт цех обладнання, хліб До посту хліб Волинський особливий, піч тістомісильне устаткування project shop equipment Bread for Lent Volyn special bread oven, kneading equipment |
Number of pages: | 53 |
Резюме: | Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку м. Бережани, Тернопільської області.
До кваліфікаційної роботи входить : вступ, три розділи, до яких входять підрозділи та список використаної літератури. Обсяг даної роботи складає 53 ст., в яких наведено 20 таблиць та використано 59 формул.
В перший розділ входить технологічна частина – обґрунтування виробництва хліба «Волинський особливий» та хліба «До посту», а також їхні технологічні схеми і технологічні розрахунки та ін.
Другий розділ містить у собі техніко-економічне обґрунтування проекту – визначення собівартості та рентабельності, розрахунок витрат.
У третьому розділі описано безпеку життєдіяльності та охорону праці на підприємстві.
У кваліфікаційну роботу додається 5 лист. креслення: план цеху, поздовжній розріз, поперечний розріз, а також апаратурно-технологічні схеми виробництва. The project of technical re-equipment of the shop of PE "Fluke" for the production of wheat products from high-grade flour in Berezhany, Ternopil region. The qualification work includes: introduction, three chapters, which include subsections and a list of references. The volume of this work is 53 pages, which contains 20 tables and 59 formulas. The first section includes the technological part - justification of the production of Volyn Special Bread and Do Post, as well as their technological schemes and technological calculations, etc. The second section contains a feasibility study of the project, including cost and profitability estimates and cost calculations. The third section describes health and safety and labor protection at the enterprise. The qualification work is accompanied by 5 sheets of drawings: a workshop plan, a longitudinal section, a cross section, and equipment and process diagrams. |
Content: | Вступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..7 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..7 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..12 1.4.1. Вихідні дані ..12 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..14 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ...16 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..20 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...24 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …28 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …30 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..39 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …44 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..49 Список використаної літератури ..53 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984 |
Copyright owner: | © Груб’як Л.А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 2. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенн 3. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови 4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2008. 416 с 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с. 10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с 11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с. 12. https://ohoronapraci.kiev.ua/ 13. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi |
Content type: | Bachelor Thesis |
Показва се в Колекции: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грубяк_Авторська довідка.doc | 43,5 kB | Microsoft Word | Изглед/Отваряне | |
Дипломна робота Груб'як Л.А..pdf | 915,92 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти