Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984
Заглавие: Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області
Други Заглавия: The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region
Автори: Груб’як, Лілія Андріївна
Grubjac, Lilia
Bibliographic description (Ukraine): Груб’як Л.А.Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л.А. Груб’як. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с.
Bibliographic description (International): Grubjac L.A. The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.A. Grubjac. — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p.
Дата на Публикуване: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 2-Юли-2023
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Committee members: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana
UDC: 664.644
Ключови Думи: проєкт
цех
обладнання,
хліб До посту
хліб Волинський особливий,
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
Bread for Lent
Volyn special bread
oven,
kneading equipment
Number of pages: 53
Резюме: Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку м. Бережани, Тернопільської області. До кваліфікаційної роботи входить : вступ, три розділи, до яких входять підрозділи та список використаної літератури. Обсяг даної роботи складає 53 ст., в яких наведено 20 таблиць та використано 59 формул. В перший розділ входить технологічна частина – обґрунтування виробництва хліба «Волинський особливий» та хліба «До посту», а також їхні технологічні схеми і технологічні розрахунки та ін. Другий розділ містить у собі техніко-економічне обґрунтування проекту – визначення собівартості та рентабельності, розрахунок витрат. У третьому розділі описано безпеку життєдіяльності та охорону праці на підприємстві. У кваліфікаційну роботу додається 5 лист. креслення: план цеху, поздовжній розріз, поперечний розріз, а також апаратурно-технологічні схеми виробництва.
The project of technical re-equipment of the shop of PE "Fluke" for the production of wheat products from high-grade flour in Berezhany, Ternopil region. The qualification work includes: introduction, three chapters, which include subsections and a list of references. The volume of this work is 53 pages, which contains 20 tables and 59 formulas. The first section includes the technological part - justification of the production of Volyn Special Bread and Do Post, as well as their technological schemes and technological calculations, etc. The second section contains a feasibility study of the project, including cost and profitability estimates and cost calculations. The third section describes health and safety and labor protection at the enterprise. The qualification work is accompanied by 5 sheets of drawings: a workshop plan, a longitudinal section, a cross section, and equipment and process diagrams.
Content: Вступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..7 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..7 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..12 1.4.1. Вихідні дані ..12 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..14 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ...16 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..20 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...24 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …28 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …30 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..39 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …44 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..49 Список використаної літератури ..53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984
Copyright owner: © Груб’як Л.А., 2023
References (Ukraine): 1. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
2. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенн
3. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2008. 416 с
8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. https://ohoronapraci.kiev.ua/
13. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi
Content type: Bachelor Thesis
Показва се в Колекции:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Грубяк_Авторська довідка.doc43,5 kBMicrosoft WordИзглед/Отваряне
Дипломна робота Груб'як Л.А..pdf915,92 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти