Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41981
Назва: | Проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | The project of technical re-equipment of a bakery workshop lines |
Автори: | Кіт, Олеся Олегівна Kit, Olesia Olehivna |
Бібліографічний опис: | Кіт О.О. Проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.О. Кіт. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 55 с. |
Bibliographic description: | Kit O.O. The project of technical re-equipment of a bakery workshop lines : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.O. Kit. — Ternopil : TNTU, 2023. — 55 p. |
Дата публікації: | 2023 |
Дата подання: | 2023 |
Дата внесення: | 2-лип-2023 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Карпик, Галина Вікторівна Karpyk, Galyna Viktorivna |
Члени комітету: | Деркач, Андрій Васильович Derkach, Andrii Vasylovych |
УДК: | 664.661 |
Теми: | хліб батон технічне переоснащення закваска опара випікання bread loaf technical re-equipment leaven yeast baking |
Кількість сторінок: | 55 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів.
Відповідно до мети роботи поставлені наступні завдання:
Провести обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства.
Здійснити вибір, обґрунтування і опис технологічних схем.
Окреслити характеристику сировини, основних і допоміжних матеріалів.
Здійснити технологічні розрахунки.
Проаналізувати технохімічний контроль виробництва.
Охарактеризувати безпеку життєдіяльності та основи охорони праці.
Структура роботи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів основної частини, висновків та списку використаних джерел. The purpose of the work is the project of technical re-equipment of lines in the bakery shop for the production of bakery products. In accordance with the purpose of the work, the following tasks are set: • Conduct substantiation of measures for technical re-equipment of the workshop of the bakery enterprise. • Make selection, justification and description of technological schemes. • Outline the characteristics of raw materials, main and auxiliary materials. • Make technological calculations. • Analyze technochemical control of production • Describe the safety of life activities and the basics of occupational health and safety. Structure of work. The qualification work consists of an introduction, three sections of the main part, conclusions and a list of used sources. |
Зміст: | ВСТУП .. 4 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 5 1.1. Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху хлібзаводу .. 5 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем .. 6 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів .. 9 1.4. Технологічні розрахунки .. 12 1.4.1. Вихідні дані .. 12 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей .. 13 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур .. 16 1.4.4. Розрахунок виходу виробів .. 22 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів .. 27 1.4.6. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання .. 30 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 34 1.5. Технохімічний контроль виробництва .. 38 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 55 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41981 |
Власник авторського права: | © Кіт О.О., 2023 |
Перелік літератури: | 1/ Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «Логос», 2002. – 365 с. 2. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництва: Навчальний посібник / В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва, О.А. Білик та ін. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 341 с. 3. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 416 с. – Бібліогр.: с. 410 – 411. 4. ДСТУ 7044: 2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів». 5. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників». 6. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньева Л. Ю. та ін.; за ред. В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с. 7. Лисюк Г.М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: Навчальний посібник / Г.М. Лисюк, О.Г. Самохвалова, З.І. Кучерук та ін. – Суми: ВТД «Університетська книга», 2009. – 464 с. 8. Лисюк Г.М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів: Навч. посібник / Г.М. Лисюк, М.В., Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка. – Х.: ХДУХТ, 2009. – 144 с. https://docplayer.net/72420885-Tehnologiya-boroshnyanihkonditerskih-i-hlibobulochnih-virobiv.html 9. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Г.В. Карпик, В.Р Сельський , Т.О. Лісовська - Тернопіль: ТНТУ, 2020. 10. Основи охорони праці: Підручник. 21 видання, доповнене та перероблене. / за ред. К. Н. Ткачука і М. О. Халімовського. - К.: Основа, 2006 — 448 с. |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Авторська довідка Кіт О.О..doc | 47 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити | |
Кіт О.О..pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора