Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41971
Назва: Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху підприємства в м. Тернопіль з метою удосконалення технології борошняних виробів
Інші назви: The project of a bakery workshop technical re-equipment in Ternopil city to improve the flour products technology
Автори: Канюка, Анастасія Анатоліівна
Kaniuka, Anastasiia Anatoliivna
Бібліографічний опис: Канюка А.А. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху підприємства в м. Тернопіль з метою удосконалення технології борошняних виробів: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А.А. Канюка. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 54 с.
Bibliographic description: Kaniuka A.A..The project of a bakery workshop technical re-equipment in Ternopil city to improve the flour products technology : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.A. Kaniuka. — Ternopil : TNTU, 2023. — 54 p.
Дата публікації: чер-2023
Дата подання: чер-2023
Дата внесення: 29-чер-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Galyna Viktorivna
Члени комітету: Зварич, Наталя Миколаївна
Zvarych, Natalia Mykolaivna
УДК: 664.661
Теми: хліб
булочки
рецептура
заміс тіста
борошно пшеничне
bread
buns
recipe
dough kneading
wheat flour
Кількість сторінок: 54
Короткий огляд (реферат): Матеріал кваліфікаційної роботи викладений у пояснювальній записці та на листах у графічному вигляді. У пояснювальну записку входить 54 сторінки друкованого тексту, який містить 18 таблиць, 56 формул. Метою роботи є вдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів заданого асортименту. Запропоновано сучасне обладнання для інтенсивного замісу тіста, що допоможе пришвидшити процес виробництва з одночасним покращенням якості продукції. В технологічній частині роботи проведено розрахунок провідного обладнання, розраховано рецептури, підібрано основне обладнання для підготовки сировини, її перероблення та отримання готових виробів. Проаналізовано основні економічні показники роботи технічно переоснащеного хлібопекарського цеху.
The material of the qualification work is presented in an explanatory note and on letters in graphic form. The explanatory note includes 54 pages of printed text, which contains 18 tables, 56 formulas. The purpose of the work is to improve the production technology of bakery products of the given range. Modern equipment for intensive dough kneading is offered, which will help speed up the production process while simultaneously improving product quality. In the technological part of the work, the calculation of leading equipment was carried out, recipes were calculated, and the main equipment was selected for the preparation of raw materials, their processing and production of finished products.
Зміст: Вступ .. 6 1. Технологічна частина …7 1.1 Обґрунтування доцільності проведення технічного переоснащення цеху для виробництва хлібобулочних виробів …7 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічної схеми виробництва хліба «Дорожній», булочок «Кунцевські» ..8 1.3 Характеристика сировини ... 12 1.4 Технологічні розрахунки … 14 1.4.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 15 1.4.2 Розрахунок пофазних рецептур для хліба «Дорожній» . 17 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур для булочок «Кунцевські»» .. 19 1.4.4 Розрахунок виходу виробів .. 21 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів . 25 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини … 28 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 32 1.4.8 Технохімічний контроль виробництва …. 40 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ ..42 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 47 Список використаних джерел . 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41971
Власник авторського права: © Канюка А.А., 2023
Перелік літератури: 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «Логос», 2002. – 365 с.
2. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництва: Навчальний посібник / В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва, О.А. Білик та ін. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 341 с.
3. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 416 с. – Бібліогр.: с. 410 – 411.
4. ДСТУ 7044: 2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів».
5. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників».
6. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньева Л. Ю. та ін.; за ред. В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с.
7. Лисюк Г.М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: Навчальний посібник / Г.М. Лисюк, О.Г. Самохвалова, З.І. Кучерук та ін. – Суми: ВТД «Університетська книга», 2009. – 464 с.
8. Лисюк Г.М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів: Навч. посібник / Г.М. Лисюк, М.В., Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка. – Х.: ХДУХТ, 2009. – 144 с. https://docplayer.net/72420885-Tehnologiyaboroshnyanih-konditerskih-i-hlibobulochnih-virobiv.html
9. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Г.В. Карпик, В.Р Сельський , Т.О. Лісовська - Тернопіль: ТНТУ, 2020.
10.https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
11.Самойчук К.О. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник / К.О. Самойчук, В.О. Олексієнко, Н.О. Паляничка., В.Ф. Ялпачик – Київ: ПрофКнига, 2021. — 372 с.
12.Купчик М.П., Гандзюк М.П , Степанець І Ф, Вендичанський В.Н., Литвиненко А.М., Іваненко. О. В. Основи охорони праці. - К.: Основа, 2000. - 416 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авторська довідка Канюка А..doc44,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Канюка А..pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора