Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41971
Назва: | Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху підприємства в м. Тернопіль з метою удосконалення технології борошняних виробів |
Інші назви: | The project of a bakery workshop technical re-equipment in Ternopil city to improve the flour products technology |
Автори: | Канюка, Анастасія Анатоліівна Kaniuka, Anastasiia Anatoliivna |
Бібліографічний опис: | Канюка А.А. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху підприємства в м. Тернопіль з метою удосконалення технології борошняних виробів: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А.А. Канюка. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 54 с. |
Bibliographic description: | Kaniuka A.A..The project of a bakery workshop technical re-equipment in Ternopil city to improve the flour products technology : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.A. Kaniuka. — Ternopil : TNTU, 2023. — 54 p. |
Дата публікації: | чер-2023 |
Дата подання: | чер-2023 |
Дата внесення: | 29-чер-2023 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Карпик, Галина Вікторівна Karpyk, Galyna Viktorivna |
Члени комітету: | Зварич, Наталя Миколаївна Zvarych, Natalia Mykolaivna |
УДК: | 664.661 |
Теми: | хліб булочки рецептура заміс тіста борошно пшеничне bread buns recipe dough kneading wheat flour |
Кількість сторінок: | 54 |
Короткий огляд (реферат): | Матеріал кваліфікаційної роботи викладений у пояснювальній записці та на листах у графічному вигляді. У пояснювальну записку входить 54 сторінки друкованого тексту, який містить 18 таблиць, 56 формул.
Метою роботи є вдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів заданого асортименту. Запропоновано сучасне обладнання для інтенсивного замісу тіста, що допоможе пришвидшити процес виробництва з одночасним покращенням якості продукції.
В технологічній частині роботи проведено розрахунок провідного обладнання, розраховано рецептури, підібрано основне обладнання для підготовки сировини, її перероблення та отримання готових виробів. Проаналізовано основні економічні показники роботи технічно переоснащеного хлібопекарського цеху. The material of the qualification work is presented in an explanatory note and on letters in graphic form. The explanatory note includes 54 pages of printed text, which contains 18 tables, 56 formulas. The purpose of the work is to improve the production technology of bakery products of the given range. Modern equipment for intensive dough kneading is offered, which will help speed up the production process while simultaneously improving product quality. In the technological part of the work, the calculation of leading equipment was carried out, recipes were calculated, and the main equipment was selected for the preparation of raw materials, their processing and production of finished products. |
Зміст: | Вступ .. 6 1. Технологічна частина …7 1.1 Обґрунтування доцільності проведення технічного переоснащення цеху для виробництва хлібобулочних виробів …7 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічної схеми виробництва хліба «Дорожній», булочок «Кунцевські» ..8 1.3 Характеристика сировини ... 12 1.4 Технологічні розрахунки … 14 1.4.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 15 1.4.2 Розрахунок пофазних рецептур для хліба «Дорожній» . 17 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур для булочок «Кунцевські»» .. 19 1.4.4 Розрахунок виходу виробів .. 21 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів . 25 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини … 28 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 32 1.4.8 Технохімічний контроль виробництва …. 40 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ ..42 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 47 Список використаних джерел . 54 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41971 |
Власник авторського права: | © Канюка А.А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «Логос», 2002. – 365 с. 2. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництва: Навчальний посібник / В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва, О.А. Білик та ін. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 341 с. 3. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 416 с. – Бібліогр.: с. 410 – 411. 4. ДСТУ 7044: 2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів». 5. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників». 6. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньева Л. Ю. та ін.; за ред. В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с. 7. Лисюк Г.М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: Навчальний посібник / Г.М. Лисюк, О.Г. Самохвалова, З.І. Кучерук та ін. – Суми: ВТД «Університетська книга», 2009. – 464 с. 8. Лисюк Г.М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів: Навч. посібник / Г.М. Лисюк, М.В., Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка. – Х.: ХДУХТ, 2009. – 144 с. https://docplayer.net/72420885-Tehnologiyaboroshnyanih-konditerskih-i-hlibobulochnih-virobiv.html 9. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Г.В. Карпик, В.Р Сельський , Т.О. Лісовська - Тернопіль: ТНТУ, 2020. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608 11.Самойчук К.О. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник / К.О. Самойчук, В.О. Олексієнко, Н.О. Паляничка., В.Ф. Ялпачик – Київ: ПрофКнига, 2021. — 372 с. 12.Купчик М.П., Гандзюк М.П , Степанець І Ф, Вендичанський В.Н., Литвиненко А.М., Іваненко. О. В. Основи охорони праці. - К.: Основа, 2000. - 416 с. |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Авторська довідка Канюка А..doc | 44,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити | |
Канюка А..pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора