Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40224
Назва: Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)
Інші назви: Formation of a marketing communication policy in the management of restaurant business enterprises (on the example of the "OLD CITY PUB Stare Misto" restaurant)
Автори: Пазюк, Наталія Орестівна
Paziuk, Natalia
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Пазюк Н.О. Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО») : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Н.О. Пазюк . — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 95 с.
Дата публікації: гру-2022
Дата внесення: 19-січ-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Паляниця, Віктор Анатолійович
Palyanytsia, Victor
УДК: 339.138
Теми: 241
готельно-ресторанна справа
маркетинг
маркетингові комунікації
реклама
ресторанний бізнес,
маркетингова політика комунікацій
інтернет сайт
комунікаційні засоби
marketing
marketing communications
advertising
restaurant business
marketing communications policy
internet site
communication tools
Кількість сторінок: 95
Діапазон сторінок: 1-95
Початкова сторінка: 1
Кінцева сторінка: 95
Короткий огляд (реферат): Пазюк Н.О. Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»). Кваліфікаційна робота магістра (95 с., 16 рис., 19 табл., 42 літ. джерел) за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту – Тернопіль, 2022. У роботі розглянуто теоретичні питання сутності маркетингової політики комунікацій, досліджено її роль у системі маркетингу, досліджено особливості засобів та інструментів маркетингових комунікацій, та розглянуто основні завдання, етапи, методи оцінки ефективності маркетингової політики комунікацій на підприємствах ресторанного господарства. Охарактеризовано діяльність досліджуваного об’єкта ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО», здійснено аналіз розвитку та стану маркетингової політики комунікацій, даного закладу, та досліджено основні носії маркетингових комунікацій. Запропоновані шляхи вдосконалення комплексу маркетингової політики комунікацій ресторанного підприємства, на основі побудови інтегрованих засобів маркетингових комунікацій, модернізації інтернет сайту «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО», та впровадження додаткової послуги кейтиринг. Практична значимість роботи. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблеми формування маркетингової політики комунікацій на підприємства ресторанного господарства за допомогою впровадження розроблених пропозицій, які можуть бути використані рестораном «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО» у процесі конкурентної боротьби та покращення своєї діяльності.
Pazyuk N.O. Formation of a marketing communication policy in the management of restaurant business enterprises (on the example of the "OLD CITY PUB Stare Misto" restaurant). Master's qualification work (95 pages, 16 figures, 19 tables, 42 lit. sources) in specialty 241 "Hotel and restaurant business". – Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2022. The paper examines the theoretical issues of the essence of marketing communications policy, examines its role in the marketing system, examines the features of marketing communications tools and instruments, and examines the main tasks, stages, and methods of evaluating the effectiveness of marketing communications policy at restaurant enterprises. The activity of the research object of the restaurant "OLD CITY PUB Stare Misto" was characterized, the development and state of the marketing communication policy of this institution was analyzed, and the main media of marketing communications were investigated. Proposed ways to improve the complex of marketing communications policy of the restaurant enterprise, based on the construction of integrated means of marketing communications, modernization of the "OLD CITY PUB stare misto" website, and the introduction of additional catering services. Practical significance of the work. The results of the conducted research create a basis for further research and a practical solution to the problem of forming a marketing policy of communications for restaurant enterprises with the help of the implementation of developed proposals that can be used by the restaurant "OLD CITY PUB stare misto" in the process of competitive struggle and improvement of its activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40224
Власник авторського права: © Пазюк Наталія Орестівна, 2022
Перелік літератури: 1.Майовець Є.Й., О.В. Кузик. Маркетингові комунікації: Львів ЛНУ імені Івана Франка, 2013.–192 с.
2. Афенченко Г.В., Богоявленський О.В., Верлока В.С., Жердєв М.Д., Наумова О.Е. Маркетингова політика комунікацій: Навч. посібник / Під ред. В.С.Верлоки, О.В.Богоявленського. – Харків: УкрДАЗТ, 2007. – Ч.І. – 332 с..
3.Забурена Л.В., Сіпенко К.В. Маркетингові комунікації туристичних підприємств: сучасна теорія і практика: Монографія. –К.: Видавництво Ліра-К,2016. –152с.
4.Близнюк С.В. Маркетинг в Україні: проблеми становлення та розвитку.-2-ге вид.,випр. і доп.–К.:ІВЦ «Видавництво «Політехніка»»,2009.–400с.:1л.ISBN 966-622-122-5.
5. Примак Т. О. Маркетингові комунікації на сучасному ринку : навч. посіб. / Примак Т. О. – К. : МАУП, 2003. – 200 с.
6. Про рекламу: Закон України станом на 10жовт.2022р. Урядовий кур’єр. № 137-138. веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/270/96-%D0%B2%D1%80#Text
7. Стадник В. В. Менеджмент : навч. посіб. / Стадник В. В., Йохна М. А. – К. : Академвидав, 2003. – 464 с.
8.Карпенко Н. В. Комплекс маркетингових комунікацій у стратегічному управлінні маркетинговою діяльністю підприємства : монографія / Н. В. Карпенко, Н. І. Яловега. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 278 с
9.Гаркавенко С.С. Маркетинг. Підручник.- 5-те вид.доп.-Київ:Лібра,2007.-720с.
10. І. М. Буднікевич, І. А. Крупенна, А. А. Костинян Особливості комунікацій в маркетингу малих підприємств ресторанного бізнесу Випуск 58 ISSN 2306-4420. Збірник наукових праць ЧДТУ JEL Сlassification Code: L83, M3, Z33
11. Лукянець Т.І. Маркетингова політика комунікацій : навч. Посібник.-К.:КНЕУ,2000.-380с.
12. Осовська Г. В. Комунікації в менеджменті : курс лекцій / Осовська Г. В. – К.: Кондор, 2003. – 218 с.
13. М-27 Братко О.С. Маркетингова політика комунікацій: Навчальний посібник. - Тернопіль: Карт-бланш, 2006. - 275 с.
14. Васильченко Л.С. Сутність та сучасні тенденції розвитку маркетингових комунікацій підприємства. Економіка та управління підприємствами. Випуск 48-2. 2019 URL:// https://doi.org/10.32843/bses.48-34
15.Що таке інтегровані маркетингові комунікації? Маркетинг, маркетингові комунікації : веб-сайт. URL:// https://posibniki.com.ua/catalog-marketingovi-komunikaciyi
16. Всеукраїнська рекламна коаліція: веб-сайт. URL://https://vrk.org.ua/news-events/2021/ad-volume-2021.html
17. Афенченко Г.В., Богоявленський О.В., Верлока В.С., Жердєв М.Д., Наумова О.Е. Маркетингова політика комунікацій: Навч. посібник / Під ред. В.С.Верлоки, О.В.Богоявленського. - Харків: УкрДАЗТ, 2007. – Ч.І. – 332 с.
18. Маркетингова політика комунікацій закладів готельно-ресторанного господарства. Львівська комерційна академія. Маркетинг: веб-сайт. URL:// https://studfile.net/preview/5283293/
19. Офіційний сайт Всеукраїнської рекламної коаліції. Об’єми рекламно-комунікаційного ринку України 2021 і прогноз розвитку ринку в 2022 році : веб-сайт. URL:// https://vrk.org.ua/news-events/2021/ad-volume-2021.html рекламна коаліція 2021.
20.Бородкіна Н.О. Маркетинг: Навч. посібник. – К.:Контор, 2007.-362с.
21. Офіційний сайт Всеукраїнської рекламної коаліції. Об’єми рекламно-комунікаційного ринку України 2022: веб-сайт. URL://https://vrk.org.ua/news-events/2022/ad-volume-2022.html
22. Офіційний сайт Національного банку України. Коментар Національного банку щодо рівня інфляції у жовтні 2022 року: веб-сайт. URL:// 100 https://bank.gov.ua/ua/news/all/komentar-natsionalnogo-banku-schodo-rivnya-inflyatsiyi-u-jovtni-2022-roku
23. Держстат України 1998-2022 : веб-сайт. URL:// https://ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2012/fin/osp/ksg/ksg_u/arch_ksg_u.htm
24. Офіційний сайт державної служби статистики України: веб-сайт. URL:// https://www.ukrstat.gov.ua/
25. Офіційний сайт державної служби статистики України. Головне управління статистики у Львівській Області: веб-сайт. URL:// https://www.lv.ukrstat.gov.ua/
26. Офіційний сайт міста Самбір. URL:https://sambircity.gov.ua/
27. Статистика Самбір : веб-сайт. URL:// https://uk.zhujiworld.com/ua/386455-sambir/
27.Андрушків Б. Аналітичні аспекти маркетингового потенціалу в теорії конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / Б. Андрушків, Л. Бицюра // Соціально-екномічні проблеми і держава. — Вип. 1 (4). — 2011. — Режим доступу до журн. http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2011/11abmtkp.pdf
28. Пазюк Ю.С., Пазюк Н.О., Організація маркетингових комунікацій у готельно-ресторанному господарстві. «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України: Зб. Матеріалів доп. Всеукраїнської наук.-практ. конф. Житомир ДУЖП ВПС «ЖТЕФК КНТЕУ» 2021р. с.98-101
29. Паляниця В.А. Пазюк Н.О. Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі, як чинник відновлення сфери гостинності. Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу: Зб. Матеріалів доп. Х Всеукраїнської наук.-практ. конф. Тернопіль: 2022р.
30.Кравченко В. MIND, Апетити до життя: Як війна змінює ресторанну індустрію: веб-сайт. URL:// https://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yak-vijna-zminyue-restorannu-industriyu\
31. Офіційний сайт ресторану: веб-сайт. URL:// https://oldcity.choiceqr.com/
32. Пазюк Н.О. Курс лекцій з дисципліни Комунікаційна діяльність : /Н.Пазюк.- Самбір СФКЕтІТ, 2020.-227с.
33. Пазюк Н.О. Курс лекцій з дисципліни «Рекламна діяльність у сфері готельго-ресторанних постуг і туризму» / Н.Пазюк.- Самбір: СФКЕтІТ, 2020.-165с.
34.Н.Н. Прилепа,О.А. Миколюк Особливості розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Вісник Хмельницького національного університету 2018, № 25.
35. А. Акастелова, з чого почати кейтеринговий бізнес? веб-сайт. URL:// https://joinposter.com/ua/post/keiteringoviy-biznes-ua
36. Закон України: Про охорону праці: станом на 19 серп. 2022р./ № 269:веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12#Text
37. Конституції України: станом на 1.січ.2020р./Верховна рада України: веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12#Text.
38. Кодекс законів про працю України: станом на 19 лист.2022р./ № 322 веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/322-08#Text
39.Про затвердження протиепідемічних заходів в закладах громадського харчування на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19): пост М-ва з охорони зд. від 6 жовт.2021№ v0013488-21/ веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0013488-21
40.Лідньов А.І., Служба охорони праці, Правила пожежної безпеки: веб-сайт. URL:// https://pro-op.com.ua/article/710-pravila-pojejno-bezpeki-v-ukran
41. Про затвердження правил пожежної безпеки в Україні : наказ М-ва внутр. справ 30.12.2014 № 1417, веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0252-15#Text
42. Про правовий режим воєнного стану: Закон України станом на 29 вересня 2022р./№389 веб-сайт. URL:// https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/389-19#Text
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:241 — готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пазюк авторська довідка.doc42,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Пазюк Н.О магістерська робота.pdfФормування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)1,74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора