Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935

Titolo: Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного
Titoli alternativi: Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry
Autori: Сема, О. В.
Аксьонова, О. Ф.
Sema, O.
Aksonova, O.
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Державний біотехнологічний університет, Харків, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сема О. В. Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 11. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sema O., Aksonova O. (2022) Innovatsii v tekhnolohii lodianykovoi karameli na osnovi izomaltytolu ta roslynnoi dobavky barbarysu zvychainoho [Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 11 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 22-set-2022
Date of entry: 19-ott-2022
Editore: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.144
Number of pages: 1
Page range: 11
Start page: 11
End page: 11
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.