Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38900
Pealkiri: | Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини |
Teised pealkirjad: | Development of the technology of cottage cheese products using vegetable raw materials |
Autor: | Цісарик, О. Й. Мусій, Л. Я. Сливка, І. М. Tsisaryk, O. Y. Musii, L. Y. Slyvka, I. M. |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Цісарик О. Й. Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22–23. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Tsisaryk O. Y., Musii L. Y., Slyvka I. M. (2022) Rozroblennia tekhnolohii syrkovykh vyrobiv z vykorystannia roslynnoi syrovyny [Development of the technology of cottage cheese products using vegetable raw materials]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 22-23 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 637.236 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 22-23 |
Start page: | 22 |
End page: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38900 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник. К.: НУХТ, 2015. 402 с. 2. Соломон А М., Новгородська Н.В. Кисломолочний десерт з використанням рослинних наповнювачів. Матеріали І міжнародної конференції «Сучасні технології харчових виробництв». Вінниця, 2015. С.73–75. 3. Гачак Ю. Р. Виготовлення сирів і використання їх в домашніх умовах. Львів, 2010. 85 с. 4. Грек О. В., Скорченко Т. А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч. посібн. К.: НУХТ, 2009. 235 с. 5. Севастянова О. В., Пилипенко Л. М., Маковська Т. В., Гончаров Д. С. Нежирні сиркові десерти з рослинними біокоректорами. Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки. 2018. Том 29 (68). № 2. С. 272–278. 6. Стеценко Н., Боса Л. Вибір рослинних збагачувачів для виробництва сиркової маси оздоровчого призначення. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. К.: НУХТ, 2018. С. 17–19. 7. Цісарик О. Й., Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р., Турчин І. М. Дослідження харчових продуктів: Навчальний посібник. Львів, 2019. 227 с. |
References (International): | 1. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: pidruchnyk. K., NUKhT, 2015. 402 p. 2. Solomon A M., Novhorodska N.V. Kyslomolochnyi desert z vykorystanniam roslynnykh napovniuvachiv. Materialy I mizhnarodnoi konferentsii "Suchasni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv". Vinnytsia, 2015. P.73–75. 3. Hachak Yu. R. Vyhotovlennia syriv i vykorystannia yikh v domashnikh umovakh. Lviv, 2010. 85 p. 4. Hrek O. V., Skorchenko T. A. Tekhnolohiia syru kyslomolochnoho ta syrkovykh vyrobiv. Navch. posibn. K., NUKhT, 2009. 235 p. 5. Sevastianova O. V., Pylypenko L. M., Makovska T. V., Honcharov D. S. Nezhyrni syrkovi deserty z roslynnymy biokorektoramy. Vcheni zapysky TNU imeni V.I. Vernadskoho. Serie: tekhnichni nauky. 2018. V. 29 (68). No 2. P. 272–278. 6. Stetsenko N., Bosa L. Vybir roslynnykh zbahachuvachiv dlia vyrobnytstva syrkovoi masy ozdorovchoho pryznachennia. Ozdorovchi kharchovi produkty ta diietychni dobavky: tekhnolohii, yakist ta bezpeka: materialy Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii, 14-15 lystopada 2018 y., m. Kyiv. K., NUKhT, 2018. P. 17–19. 7. Tsisaryk O. Y., Hachak Yu. R., Mykhailytska O. R., Turchyn I. M. Doslidzhennia kharchovykh produktiv: Navchalnyi posibnyk. Lviv, 2019. 227 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Tsisaryk_O_Y-Development_of_the_technology_22-23.pdf | 526,23 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Tsisaryk_O_Y-Development_of_the_technology_22-23.djvu | 31,26 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Tsisaryk_O_Y-Development_of_the_technology_22-23__COVER.png | 442,28 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.