Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38900

Назва: Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини
Інші назви: Development of the technology of cottage cheese products using vegetable raw materials
Автори: Цісарик, О. Й.
Мусій, Л. Я.
Сливка, І. М.
Tsisaryk, O. Y.
Musii, L. Y.
Slyvka, I. M.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
Бібліографічний опис: Цісарик О. Й. Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22–23. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Tsisaryk O. Y., Musii L. Y., Slyvka I. M. (2022) Rozroblennia tekhnolohii syrkovykh vyrobiv z vykorystannia roslynnoi syrovyny [Development of the technology of cottage cheese products using vegetable raw materials]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 22-23 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 637.236
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 22-23
Початкова сторінка: 22
Кінцева сторінка: 23
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38900
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Перелік літератури: 1. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник. К.: НУХТ, 2015. 402 с.
2. Соломон А М., Новгородська Н.В. Кисломолочний десерт з використанням рослинних наповнювачів. Матеріали І міжнародної конференції «Сучасні технології харчових виробництв». Вінниця, 2015. С.73–75.
3. Гачак Ю. Р. Виготовлення сирів і використання їх в домашніх умовах. Львів, 2010. 85 с.
4. Грек О. В., Скорченко Т. А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч. посібн. К.: НУХТ, 2009. 235 с.
5. Севастянова О. В., Пилипенко Л. М., Маковська Т. В., Гончаров Д. С. Нежирні сиркові десерти з рослинними біокоректорами. Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки. 2018. Том 29 (68). № 2. С. 272–278.
6. Стеценко Н., Боса Л. Вибір рослинних збагачувачів для виробництва сиркової маси оздоровчого призначення. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. К.: НУХТ, 2018. С. 17–19.
7. Цісарик О. Й., Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р., Турчин І. М. Дослідження харчових продуктів: Навчальний посібник. Львів, 2019. 227 с.
References: 1. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: pidruchnyk. K., NUKhT, 2015. 402 p.
2. Solomon A M., Novhorodska N.V. Kyslomolochnyi desert z vykorystanniam roslynnykh napovniuvachiv. Materialy I mizhnarodnoi konferentsii "Suchasni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv". Vinnytsia, 2015. P.73–75.
3. Hachak Yu. R. Vyhotovlennia syriv i vykorystannia yikh v domashnikh umovakh. Lviv, 2010. 85 p.
4. Hrek O. V., Skorchenko T. A. Tekhnolohiia syru kyslomolochnoho ta syrkovykh vyrobiv. Navch. posibn. K., NUKhT, 2009. 235 p.
5. Sevastianova O. V., Pylypenko L. M., Makovska T. V., Honcharov D. S. Nezhyrni syrkovi deserty z roslynnymy biokorektoramy. Vcheni zapysky TNU imeni V.I. Vernadskoho. Serie: tekhnichni nauky. 2018. V. 29 (68). No 2. P. 272–278.
6. Stetsenko N., Bosa L. Vybir roslynnykh zbahachuvachiv dlia vyrobnytstva syrkovoi masy ozdorovchoho pryznachennia. Ozdorovchi kharchovi produkty ta diietychni dobavky: tekhnolohii, yakist ta bezpeka: materialy Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii, 14-15 lystopada 2018 y., m. Kyiv. K., NUKhT, 2018. P. 17–19.
7. Tsisaryk O. Y., Hachak Yu. R., Mykhailytska O. R., Turchyn I. M. Doslidzhennia kharchovykh produktiv: Navchalnyi posibnyk. Lviv, 2019. 227 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.