Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899
Başlık: | Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування |
Diğer Başlıklar: | Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method |
Yazarlar: | Сукманов, В. О. Тюркіна, О. А. Sukmanov, V. O. Turkina, O. A. |
Affiliation: | Полтавський державний аграрний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сукманов В. О. Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування / В. О. Сукманов, О. А. Тюркіна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 20–21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sukmanov V. O., Turkina O. A. (2022) Vyluchennia biolohichno aktyvnykh rechovyn z nasinnia koriandru metodom subkrytychnoho ekstrahuvannia [Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 22-Eyl-2022 |
Date of entry: | 19-Eki-2022 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 635.75 664.59 678.048 66.061 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 20-21 |
Start page: | 20 |
End page: | 21 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Сукманов В.О., Зав’ялов В.Л., Маринін А.І. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою. Наукові праці НУХТ 2017. Том 23, № 5, Частина 2. С. 63-74. 2. Сукманов В.О., Лаговський І.О., Петрова Ю.М. Фізіко-математичне моделювання процесу екстрагування поліфенолів із вичавків винограду субкритичною водою. Вісн. ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки. – 2013. – № 1 (57). – С. 56-70. 3. Субкритична екстракція біологічно активних речовин із виноградних вичавок : моногр. / В.О. Сукманов, А.І. Українець, В.Л. Зав’ялов та ін. –К.: НУХТ, 2019. – 415с. |
References (International): | 1. Sukmanov V.O., Zavialov V.L., Marynin A.I. Doslidzhennia protsesu ekstrahuvannia vynnokyslykh spoluk iz vynohradnykh vychavok subkrytychnoiu vodoiu. Naukovi pratsi NUKhT 2017. V. 23, No 5, Part 2. P. 63-74. 2. Sukmanov V.O., Lahovskyi I.O., Petrova Yu.M. Fiziko-matematychne modeliuvannia protsesu ekstrahuvannia polifenoliv iz vychavkiv vynohradu subkrytychnoiu vodoiu. Visn. DonNUET. Ser., Tekhn. nauky, 2013, No 1 (57), P. 56-70. 3. Subkrytychna ekstraktsiia biolohichno aktyvnykh rechovyn iz vynohradnykh vychavok : monohr., V.O. Sukmanov, A.I. Ukrainets, V.L. Zavialov and other –K., NUKhT, 2019, 415p. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Extraction_of_biologically_20-21.pdf | 544,93 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Extraction_of_biologically_20-21.djvu | 67,07 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Extraction_of_biologically_20-21__COVER.png | 446,78 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.