Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899

Назва: Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування
Інші назви: Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method
Автори: Сукманов, В. О.
Тюркіна, О. А.
Sukmanov, V. O.
Turkina, O. A.
Приналежність: Полтавський державний аграрний університет, Україна
Бібліографічний опис: Сукманов В. О. Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування / В. О. Сукманов, О. А. Тюркіна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 20–21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Sukmanov V. O., Turkina O. A. (2022) Vyluchennia biolohichno aktyvnykh rechovyn z nasinnia koriandru metodom subkrytychnoho ekstrahuvannia [Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 635.75
664.59
678.048
66.061
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 20-21
Початкова сторінка: 20
Кінцева сторінка: 21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Перелік літератури: 1. Сукманов В.О., Зав’ялов В.Л., Маринін А.І. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою. Наукові праці НУХТ 2017. Том 23, № 5, Частина 2. С. 63-74.
2. Сукманов В.О., Лаговський І.О., Петрова Ю.М. Фізіко-математичне моделювання процесу екстрагування поліфенолів із вичавків винограду субкритичною водою. Вісн. ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки. – 2013. – № 1 (57). – С. 56-70.
3. Субкритична екстракція біологічно активних речовин із виноградних вичавок : моногр. / В.О. Сукманов, А.І. Українець, В.Л. Зав’ялов та ін. –К.: НУХТ, 2019. – 415с.
References: 1. Sukmanov V.O., Zavialov V.L., Marynin A.I. Doslidzhennia protsesu ekstrahuvannia vynnokyslykh spoluk iz vynohradnykh vychavok subkrytychnoiu vodoiu. Naukovi pratsi NUKhT 2017. V. 23, No 5, Part 2. P. 63-74.
2. Sukmanov V.O., Lahovskyi I.O., Petrova Yu.M. Fiziko-matematychne modeliuvannia protsesu ekstrahuvannia polifenoliv iz vychavkiv vynohradu subkrytychnoiu vodoiu. Visn. DonNUET. Ser., Tekhn. nauky, 2013, No 1 (57), P. 56-70.
3. Subkrytychna ekstraktsiia biolohichno aktyvnykh rechovyn iz vynohradnykh vychavok : monohr., V.O. Sukmanov, A.I. Ukrainets, V.L. Zavialov and other –K., NUKhT, 2019, 415p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.