Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38451
Назва: Модернізація машини для розкачування тіста МНРТ-130/600 з дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцьової пари на якість і продуктивність процесу
Інші назви: The paste roller МНРТ-130/600 retrofit including the studis influenc of rolls structural features impact on product quality and machine performance.
Автори: Коваль, Сергій Олександрович
Koval, S. O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Коваль С.В. Модернізація машини для розкачування тіста МНРТ-130/600 з дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцьової пари на якість і продуктивність процесу : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / С.В. Коваль. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 80 с.
Дата публікації: тра-2022
Дата подання: тра-2022
Дата внесення: 7-лип-2022
Видавництво: ТНТУ
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Вітенько, Тетяна Миколаївна
УДК: 664
Теми: 133
галузеве машинобудування
листкове тісто
процес розкачування тіста
puff pastry
process of rolling dough
Діапазон сторінок: 80
Короткий огляд (реферат): Коваль С. О. Модернізація машини для розкачування тіста МНРТ-130/600 з дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцьової пари на якість і продуктивність процесу. 133 «Галузеве машинобудування». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2022. В кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструктивних параметрів вузла розкачування на процес розкачування тіста та запропоновано заходи з модернізації машини для розкачування тіста МНРТ-130/600 Ключові слова: листкове тісто, процес розкачування тіста.
Опис: Коваль С. О. Модернізація машини для розкачування тіста МНРТ-130/600 з дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцьової пари на якість і продуктивність процесу. 133 «Галузеве машинобудування». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2022. В кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструктивних параметрів вузла розкачування на процес розкачування тіста та запропоновано заходи з модернізації машини для розкачування тіста МНРТ-130/600 Ключові слова: листкове тісто, процес розкачування тіста.
Зміст: Вступ. 1. Аналіз сучасної технології виробництва листкового печива та обладнання для розкачування тіста.2. Методи та методика досліджень. 3. Проектно-технологічні й технічні рішення по конструкції машини для розкочування тіста МНРТ-130/600. 4. Теоретичне дослідження течії тіста в зазорі між валками, що обертаються, та визначення потужності при розкачуванні тіста. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38451
Власник авторського права: © Коваль Сергій Олександрович, 2022
Перелік літератури: 1. Андреев А.Н. Применение реологии в разработке ресурсосберегающей технологии и оборудования для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / Андреев А.Н. // Научный журнал НИУ ИТМО. Серия «Процессы и аппараты пищевых производств».- №1, 2010. – С. 3 (12с) 2. Андреев А.Н. Выбор реологической модели пресного слоеного теста / Андреев А.Н. // Проблемы оборудования в торговле и общественном питании: Внутривуз. Сб. научн. тр. - Л.: ЛИСТ, 1976, - вып. 58.- С.5-8 3. Арет В.А. Реологические основы расчета оборудования производства жиросодержащих пищевых продуктов / Арет В.А., Николаев Б.Л., Забровский Г.П., Николаев Л.К. - СПб.: СПбГУНиПТ, 2006. – 435 с. 4. Арет В.А. Формование конфетных масс выдавливанием / Мачихин Ю.А.. - М.: МТИПП, 1969. - 35 с. 5. Габидулин В. М. Трехмерное моделирование в AutoCAD 2012 . / Габидулин В. М. – М.: ДМК Пресс, 2011. – 240с. 6. Дробот В.И. Справочник инженера-технолога хлебопекарного производства . – К.: Урожай, 1990. – 280с. 7. Закалов О.В. Обладнання переробних та харчових підприємств]./ Закалов О.В. – Тернопіль, 2001. – 347с. 8. Лисовенко А.Т. Технологическое оборудование и пути его совершенствования./ Лисовенко А.Т. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 208с. 9. Машина для раскатки теста. Тип МНРТ-130/600. Руководство по експлуатации. – Харьковское производственное объединение “Завод имени Малышева”, 1989. – 63с. 10. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 11. Рекославский В.В. Модернизация оборудования хлебозаводов ./ Рекославский В.В., Георгиади Г.Г. – К.: Урожай, 1987. – 119с. 12. Гришин А.С. Современное хлебопекарное производство/ А. С. Гришин, Т. Н. Ильинская, Г.С. Зельман. – М.: Пищевая промышленность, 1973. – 192с. 13. Сигал М.Н. Оборудование предприятий хлебопекарской промышленности/ М.Н.Сигал, А.В. Володарський, В.Д.Тропп. – М.: Пищевая промышленность, 1978. – 248с. 14. Справочник технолога-машиностроителя. В 2-х т. Т.1/ Под ред. А.Г. Косиловой та Р.К. Мешерякова. –М.: Машиностроение, 1985. -656с. 15. Справочник технолога-машиностроителя. В 2-х т. Т.2/ Под ред. А.Г. Косиловой та Р.К. Мешерякова. –М.: Машиностроение, 1985. -496с. 16. Трушина С.М. Оборудование для производства мучных кондитерских изделий/ С.М Трушина, А.И Драгилев – М.: Пищевая промышленность, 1979. – 248с. 17. Оборудование для кондитерской промышленности. / Ю.В. Бурляй, Ю.А. Дагаєв, Ю.Д. Кобинек. – К.: Техніка, 1981. – 175с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваль_С_МОнм-61.pdf6,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора