Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38186
Назва: Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю переробки 21,5 т готової продукції за зміну
Інші назви: Workshop project of whole milk products production of 21,5 t finished products capacity per shift
Автори: Дзюба, Уляна Зіновіївна
Dziuba, Uliana
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Дзюба У.З. Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю переробки 21,5 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / У.З. Дзюба. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 50 с.
Bibliographic description: Dziuba U.Z. Workshop project of whole milk products production of 21,5 t finished products capacity per shift: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / U.Z. Dziuba. — Ternopil : TNTU, 2022. — 50 p.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 25-чер-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Дацишин, Катерина Євгенівна
Datsyshyn, Kateryna
Члени комітету: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Vitenko, Tetiana
УДК: 637.133.3:637.136
Теми: незбираномолочні продукти
молоко
кефір
сметана
проєкт
розроблення
виробництво
whole milk products
milk
kefir
sour cream
production
project
developing
Кількість сторінок: 50
Короткий огляд (реферат): Представлена робота присвячена проєктуванню цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю переробки 21,5 т готової продукції за зміну. Структура роботи включає розділи розрахунково-пояснювальної записки та графічних листів. У першому розділі проведено необхідні розрахунки для виробництва продуктів, що визначені завданням. Здійснено також підбір потрібного для їх отримання обладнання та обчислення площ приміщень на яких здійснюватиметься власне виробництво. У розділі 2 описується характеристика розташування підприємства у разі будівництва, характеристика сировинної зони та каналів реалізації продуктів, що виготовлені. У даній частині роботи також обґрунтовано вибір асортиментного ряду. Розділ 3 стосується опису інформації з безпеки життєдіяльності. Тут наведено дані про значення охорони праці, долікарську допомогу при пораненнях, особливості заходів електробезпеки на підприємствах. Закінчується кваліфікаційна робота списком використаних літературних джерел та графічною частиною, що містить: апаратурно-технологічну схему, план цеху, графік організації виробничих процесів молокопереробного підприємства та схему технологічної переробки сировини
Qualification work is devoted to the design of the shop for the production of whole milk products with a processing capacity of 21.5 tons of finished products per shift. The structure of the work includes sections of the explanatory note and graphic sheets. In the first section, the necessary calculations for the production of products defined by the task were conducted. The selection of the necessary equipment for their production and the calculation of the areas of manufacturing premises on which the own production will be carried out were also done. Section 2 describes the characteristics of the location of the enterprise in the case of construction, the characteristics of the raw material zone and sales channels of manufactured products. In this part of the work the choice of the assortment series is also substantiated. Section 3 deals with the description of life safety information. Here are data on the importance of labor protection, pre-medical care for injuries, features of electrical safety measures at enterprises. The qualifying work ends with a list of used literature sources and a graphic part, which contains: hardware and technological scheme, plan of the shop, production processes organization graph and the scheme of technological processing of raw materials.
Зміст: ВСТУП.... 1 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА...... 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту... 1.1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини.... 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок...... 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів....... 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів та режимів виробництва молочних продуктів...... 1.2.1 Вимоги до сировини, яка використовується для виробництва молочних продуктів.......... 1.2.2 Опис загальних технологічних операцій виробництва продуктів запроєктованого асортименту........ 1.2.3 Опис технології продуктів запроєктованого асортименту... 1.2.4 Нормативні показники продуктів запроєктованого асортименту... 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва продуктів запроєктованого асортименту.. 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання... 1.5 Підбір технологічного обладнання... 1.6 Розрахунок площ виробничих та допоміжних приміщень... 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ.. 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38186
Власник авторського права: © Дзюба У.З., 2022
Перелік літератури: 1. Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологія молочних продуктів: підруч. – К. : НУХТ, 2013. – 502 с. 2. Біохімія молока і молочних продуктів: курс лекцій/О.С.Крамаренко. – Миколаїв: МНАУ, 2017– 96 с. 3. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів: Навч. видання. –К.: Вища освіта, 2006. – 351 с. 4. Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. – К.: НУХТ, 2013. – 394 с. 5. ДСТУ 3662:2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018. 6. Власенко В.В., Машкін М.І. /В.В.Власенко «Технологія виробництва і переробки молока та молочних продуктів» Вінниця, ГІПАНІС 2000 р. 7. Крусь Т.Н., Хромцев А.Г. Технология молока и молочныхпродуктов. - М.: Колос, 2004 8. Технология молока и молочних продуктов. Учебник для вузов./ Г. В. Твердохлеб, З. Х. Дилонян. Под ред. Е. М. Соколовой. - М.: Агропромиздат, 1991. – 463с. 9. ДСТУ 2661:2010. Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови. [чинний від 2011-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2011. 10. ДСТУ 4417:2005. Кефір. Технічні умови. [чинний від 2006-07-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. 11. ДСТУ 4418:2005. Cметана. Технічні умови. [чинний від 2006-07-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. 12. Ромаданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторный практикум по технохимическому контролю предприятий молочной промышленности. - К.: УДУХТ, 1997. – 102с. 49 13. Шульга Н.М., Млечко Л.А.. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 14. Грибан В.Г., Негодченко О. В.. Охорона праці: навчальний посібник (для студ. вищ. навч. закл.): - К центр учбової літератури, 2009. – 280 с. 15. Гандзюк М.П., Желібо Є.П., Халімовський М.О. Основи охорони праці: Підручник. 5-е вид. / За ред. М.П. Гандзюка. – К.: Каравела, 2011. – 384 с. 16. Березюк О.В., Лемешев М.С.. Безпека життєдіяльності: навчальний підручник ВНТУ 2011. – 204 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Dziuba.docАвторська довідка45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Dziuba.pdfДипломна робота2,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора