Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991

Tytuł: Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру
Inne tytuły: Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese
Authors: Арутюнян, Д.
Покотило, О. С.
Arutyunyan, D.
Pokotylo, O. S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pulyuy National Technical University
Cytat: Арутюнян Д. Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру / Арутюнян Д., Покотило О. С. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 5. — (Аграрні науки та продовольство).
Bibliographic description: Arutyunyan D., Pokotylo O. S. (2022) Zhirnokislotnii sklad korov’iachoho, koziachoho ta ovechoho siru [Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 5 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Data wydania: 28-kwi-2022
Date of entry: 16-cze-2022
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 637.3.07
665.11
Słowa kluczowe: жирнокислотний склад
сир
fatty acid composition
cheese
Strony: 1
Zakres stron: 5
Główna strona: 5
Strona końcowa: 5
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Wykaz piśmiennictwa: 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
References: 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi