Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37125
Назва: Обгрунтування тривалості попередньої випічки хлібобулочних виробів при двоетапному процесі
Інші назви: Substantiation of bread products pre-baking duration in a two-stage process
Автори: Рутковський, Михайло Романович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Рутковський М. Р. Обгрунтування тривалості попередньої випічки хлібобулочних виробів при двоетапному процесі : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. Р. Рутковський. — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 86 с.
Дата публікації: гру-2021
Дата подання: гру-2021
Дата внесення: 4-січ-2022
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Стадник, Ігор Ярославович
Члени комітету: Кухтин, Микола Дмитрович
УДК: 637
Теми: 133
галузеве машинобудування
хліб
піч
випічка
Діапазон сторінок: 86
Короткий огляд (реферат): Альтернативою традиційним способам охолоджування є вакуумно - випарне. У цьому процесі вільна і розділена у структурі зразка продукту волога, у процесі випарювання, відбирає теплоту. В даний час на хлібопекарських підприємствах переважно використовують конвективний метод охолодження, який потребує великих складських приміщень. В даній роботі проведено аналіз принципу дії вакуум-випарного обладнання, розглянуто процеси які відбуваються у камері під час вакуумування, а також проведено експеримент із визначенням зміни тиску в камері в залежності від часу відкачування повітря і визначення оптимального терміну попередньої випічки перед вакуумуванням
Опис: Захист відбудеться _22_ грудня 2021р. о 9.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No18 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Гоголя, 6, навчальний корпус No6, ауд. 15
Зміст: Вступ. 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Методи та методика досліджень. 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження. 4. Дослідженя технологічних процесів вистигання хлібобулкових виробів вакуум-випарним методом. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37125
Власник авторського права: © Рутковський Михайло Романович, 2021
Перелік літератури: Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 2. Адлер Ю.П., Маркова Е.В., Грановский Ю.В. Планирование эксперимента при поиске оптимальных условий. Программированное введение в планирование эксперимента. – М.: «Наука», 1971. – 283 с. 3. Адлер Ю.П., Маркова Е.В., Грановский Ю.В. Планирование эксперимента при поиске оптимальных условий. – М.: Наука, 1976. – 279 с. 4. Ауэрман Л.Я. Технология хлебопекарного производства. – М.: Пищевая промышленность, 1972. – 512 с. 5. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnuy, Olena Eremeeva, Halyna Karpyk Features of heat transfer in the environment when it is sprayed with rotary rollers //Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 12, 2018, no. 1, p. 824-835 (скопус) doi: https://doi.org/10.5219/977 CC BY 3.0 ISSN 1337-0960 (online) 6. Буравой С.Е., Курепин В.В., Платунов Е.С. О теплофизических измерениях в монотонном режиме. – ИФЖ, т. 21, 1971, №4, с. 750-760. 7. Бурцев Ю.Н. и др. Приборы для измерения коэффициента теплопроводности полимеров в интервале – 40 до 250 0С. – Заводская лаборатория, 1972, №8, с. 1014-1015. 8. Гинзбург А.С., Громов М.А., Красовская Г.И., Теплофизические характеристики пищевых продуктов: справочник. – М.: Агропромиздат, 1990. – 287 с. 9. Гинзбург А.С., Громов М.А., Красовская Г.И. Теплофизические характеристики пищевых продуктов. – М.: Пищевая промышленность, 1980. – 288 с. 10. Гинзбург А.С., Громов М.А., Красовская Г.И., Уколов В.С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов. – М.: пищевая промышленность, 1975. – 224 с. 84 11. Горбатов В.М., Масюков В.Н., Еремин В.И. Исследование теплофизических параметров теста. – Тр. ВНИИМП, вып. 25. – 1971. – 4.2. – с. 85-104. 12. Грищенко Т.Г. Теплофизический экспересс-метод и прибор для определения коэффициента теплопроводности неметаллических материалов. Автореферат дисс. канд. техн. наук. – Киев: 1977. – 21 с. 13. Дворцин М.М, Михелев А.А. Подвод тепла в начальной зоне выпечки. – Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 1972, № 10, с. 9-11. 14. Дворцин М.М. Выпечка подового хлеба в печах ПХС. – Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 1978, №8, с. 18-20. 15. Дульнев Г.Н., Заричняк Ю.П. Теплопроводность смесей и композиционных материалов. – Л.: Энергия, 1971. – 145 с. 16. Дворцин М.М, Михелев А.А. Подвод тепла в начальной зоне выпечки. – Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 1972, № 10, с. 9-11. 17. Дворцин М.М. Выпечка подового хлеба в печах ПХС. – Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 1978, №8, с. 18-20. 18. Дульнев Г.Н., Заричняк Ю.П. Теплопроводность смесей и композиционных материалов. – Л.: Энергия, 1971. – 145 с. 19. Igor Stadnyk, Tetiana Hushtan, Ganna Sabadosh, Yana Yevchuk Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness//Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciencesvol. 13, 2019, no. 1, p. 915-924. 20. Сигал М.М. Поточно-механизированые и автоматизированые линии в хлебопекарной промышленности / Сигал М.М. — К.: Урожай, 1988.— 175с. 21. Оборудование и комплексно-механизированные линии для разделки теста.— М.: Пищевая промышленность, 1978.— 159с. 22. Михелев А.А. Справочник по хлебопекарскому производству. Т.1. – М.: Пищевая промышленность, 1977. – 368с. 23. Лисовенко А.Т. Технологическое оборудование и пути его совершенствования. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1982. -208с. 24. Г.С. Писаренко. Справочник по сопромату / Г.С. Писаренко.— К.: Наукова думка, 1988.— 734с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtorska_Рутковський.pdf249,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
КРМ-М.Рутковський.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора