Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208
Назва: | Характеристика процесів змішування |
Інші назви: | Characteristics of mixing processes |
Автори: | Паньків, Ю. Pankiv, Y. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Паньків Ю. Характеристика процесів змішування / Паньків Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 111–112. — (Машинобудування). |
Bibliographic description: | Pankiv Y. (2021) Kharakterystyka protsesiv zmishuvannia [Characteristics of mixing processes]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 111-112 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 531.374 |
Теми: | перемішування компоненти інтенсифікація mixing components intensification |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 111-112 |
Початкова сторінка: | 111 |
Кінцева сторінка: | 112 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. Стадник І. Я. Порівняння основних показників сучасних тістомісильних машин вітчизняних, європейських, американських та інших країн світу. / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко // Хлібопекарна і кондитерська промисловість України. -2010р. - №7-8. 2. Брагинский, Л.Н. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета / Л.Н. Брагинский, В.И. Бегачев, В.М. Барабаш – Л.: Химия, 1984. – 336 с. |
References: | 1. Stadnyk I. Ya. Porivniannia osnovnykh pokaznykiv suchasnykh tistomisylnykh mashyn vitchyznianykh, yevropeiskykh, amerykanskykh ta inshykh krain svitu., I. Ya. Stadnyk, O. T. Lisovenko, Khlibopekarna i kondyterska promyslovist Ukrainy. -2010r, No 7-8. 2. Brahinskii, L.N. Peremeshivanie v zhidkikh sredakh: Fizicheskie osnovy i inzhenernye metody rascheta, L.N. Brahinskii, V.I. Behachev, V.M. Barabash – L., Khimiia, 1984, 336 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112.pdf | 470,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112.djvu | 48,58 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112__COVER.png | 375,41 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.