Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208

Назва: Характеристика процесів змішування
Інші назви: Characteristics of mixing processes
Автори: Паньків, Ю.
Pankiv, Y.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Паньків Ю. Характеристика процесів змішування / Паньків Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 111–112. — (Машинобудування).
Bibliographic description: Pankiv Y. (2021) Kharakterystyka protsesiv zmishuvannia [Characteristics of mixing processes]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 111-112 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 28-кві-2021
Дата внесення: 12-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
УДК: 531.374
Теми: перемішування
компоненти
інтенсифікація
mixing
components
intensification
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 111-112
Початкова сторінка: 111
Кінцева сторінка: 112
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Стадник І. Я. Порівняння основних показників сучасних тістомісильних машин вітчизняних, європейських, американських та інших країн світу. / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко // Хлібопекарна і кондитерська промисловість України. -2010р. - №7-8.
2. Брагинский, Л.Н. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета / Л.Н. Брагинский, В.И. Бегачев, В.М. Барабаш – Л.: Химия, 1984. – 336 с.
References: 1. Stadnyk I. Ya. Porivniannia osnovnykh pokaznykiv suchasnykh tistomisylnykh mashyn vitchyznianykh, yevropeiskykh, amerykanskykh ta inshykh krain svitu., I. Ya. Stadnyk, O. T. Lisovenko, Khlibopekarna i kondyterska promyslovist Ukrainy. -2010r, No 7-8.
2. Brahinskii, L.N. Peremeshivanie v zhidkikh sredakh: Fizicheskie osnovy i inzhenernye metody rascheta, L.N. Brahinskii, V.I. Behachev, V.M. Barabash – L., Khimiia, 1984, 336 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.