กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208

ชื่อเรื่อง: Характеристика процесів змішування
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Characteristics of mixing processes
ผู้แต่ง: Паньків, Ю.
Pankiv, Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Паньків Ю. Характеристика процесів змішування / Паньків Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 111–112. — (Машинобудування).
Bibliographic description (International): Pankiv Y. (2021) Kharakterystyka protsesiv zmishuvannia [Characteristics of mixing processes]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 111-112 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2021
Date of entry: 12-ธัน-2021
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 531.374
คำสำคัญ: перемішування
компоненти
інтенсифікація
mixing
components
intensification
Number of pages: 2
Page range: 111-112
Start page: 111
End page: 112
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. Стадник І. Я. Порівняння основних показників сучасних тістомісильних машин вітчизняних, європейських, американських та інших країн світу. / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко // Хлібопекарна і кондитерська промисловість України. -2010р. - №7-8.
2. Брагинский, Л.Н. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета / Л.Н. Брагинский, В.И. Бегачев, В.М. Барабаш – Л.: Химия, 1984. – 336 с.
References (International): 1. Stadnyk I. Ya. Porivniannia osnovnykh pokaznykiv suchasnykh tistomisylnykh mashyn vitchyznianykh, yevropeiskykh, amerykanskykh ta inshykh krain svitu., I. Ya. Stadnyk, O. T. Lisovenko, Khlibopekarna i kondyterska promyslovist Ukrainy. -2010r, No 7-8.
2. Brahinskii, L.N. Peremeshivanie v zhidkikh sredakh: Fizicheskie osnovy i inzhenernye metody rascheta, L.N. Brahinskii, V.I. Behachev, V.M. Barabash – L., Khimiia, 1984, 336 p.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112.pdf470,46 kBAdobe PDFดู/เปิด
MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112.djvu48,58 kBDjVuดู/เปิด
MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112__COVER.png375,41 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น