霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988
Title: | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатоліївна Дацишин, Катерина Євгенівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с. |
Issue Date: | 2021 |
Date of entry: | 17-十一月-2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Description: | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с. |
Content: | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література Додатки |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988 |
Content type: | Methodical recommendations |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
методичні вказівки до виконання КРБ_Еларту.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�