Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35908
Teitl: Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах
Awduron: Копчак, Наталія Григорівна
Kopchak, Nataliia
Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Halyna Viktorivna
Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna
Назарко, Ірина Степанівна
Nazarko, Iryna Stepanivna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Копчак Н.Г. Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності „181 — харчові технології“ / Копчак Н. Г., Карпик Г. В., Кравченюк Х. Ю., Назарко І.С. — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 66 с.
Dyddiad Cyhoeddi: 2021
Date of entry: 9-Oct-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Committee members: Сторож, Людмила Анатоліївна
Storozh, Liudmyla Anatolivna
Page range: 66
Content: ВСТУП ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №1 ДОКУМЕНТАЦІЯ ЛАБОРАТОРНОГО КОНТРОЛЮ ВИРОБНИЦТВА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №2 РОЗРАХУНОК ВИХОДУ ХЛІБА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №3 РОЗРАХУНОК ВТРАТ І ЗАТРАТ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ ВИХОДУ ХЛІБА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №4 РОЗРАХУНОК МАСИ СИРОВИНИ У НАПІВФАБРИКАТАХ І ВИРОБНИЧОМУ БРАКУ ПІД ЧАС ПЕРЕДАЧІ ЗМІНИ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №5 РОЗРАХУНОК СПІВВІДНОШЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З РІЗНОЮ КИСЛОТНІСТЮ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 6 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОМУ ВИРОБНИЦТВІ. НОРМУВАННЯ І ОБЛІК ВИТРАТ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 7 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У КОНДИТЕРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ. ОБЛІК І АНАЛІЗ ВИТРАТ СИРОВИНИ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 8 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У МАКАРОННОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА НОРМУВАННЯ І ОБЛІК ВИТРАТ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА МАКАРОННИХ ВИРОБІВ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ТА РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35908
Copyright owner: © Копчак Н.Г., 2021
References (Ukraine): 1. Артамонова М.В., Шидакова-Каменюка О.Г., Шматченко Н.В. Лабораторний практикум з дисципліни «Технологічні розрахунки та звітність у галузі» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалавр [Електронний ресурс] / укладачі М.В. Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка, Н.В. Шматченко. – Електрон. дані. – Х.:ХДУХТ, 2019. 2. Дробот В.І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник. / За ред. члкор. В.І. Дробот. — К.: Кондор, 2015. — 440 с. 3. Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв. Навчальний посібник. В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва та ін. / – К.: Центр навчальної літератури, 2006, - 341 с. 4. Ксенюк М.П. Технологія мінівиробництв. Методичні вказівки до виконання розрахунковографічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 – «Харчові технології». / Укл.: М.П.Ксенюк – Чернігів: ЧНТУ, 2019. – 79 c. 5. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І. Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник./Л.Л. Товажнянський, С.І. Бухкало, П.О. Капустенко, О.П. Арсеньєва, Є.І. Орлова . – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 576 с.
Content type: Methodical recommendations
Ymddengys yng Nghasgliadau:Зібрання книг

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Облік і звіт.pdfМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах”3,97 MBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.