このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35908
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorКопчак, Наталія Григорівна-
dc.contributor.authorKopchak, Nataliia-
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorKarpyk, Halyna Viktorivna-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.authorKravcheniuk, Khrystyna Yurivna-
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.contributor.authorNazarko, Iryna Stepanivna-
dc.date.accessioned2021-10-09T12:29:29Z-
dc.date.available2021-10-09T12:29:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКопчак Н.Г. Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності „181 — харчові технології“ / Копчак Н. Г., Карпик Г. В., Кравченюк Х. Ю., Назарко І.С. — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35908-
dc.description.tableofcontentsВСТУП ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №1 ДОКУМЕНТАЦІЯ ЛАБОРАТОРНОГО КОНТРОЛЮ ВИРОБНИЦТВА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №2 РОЗРАХУНОК ВИХОДУ ХЛІБА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №3 РОЗРАХУНОК ВТРАТ І ЗАТРАТ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ ВИХОДУ ХЛІБА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №4 РОЗРАХУНОК МАСИ СИРОВИНИ У НАПІВФАБРИКАТАХ І ВИРОБНИЧОМУ БРАКУ ПІД ЧАС ПЕРЕДАЧІ ЗМІНИ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №5 РОЗРАХУНОК СПІВВІДНОШЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З РІЗНОЮ КИСЛОТНІСТЮ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 6 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОМУ ВИРОБНИЦТВІ. НОРМУВАННЯ І ОБЛІК ВИТРАТ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 7 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У КОНДИТЕРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ. ОБЛІК І АНАЛІЗ ВИТРАТ СИРОВИНИ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 8 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У МАКАРОННОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА НОРМУВАННЯ І ОБЛІК ВИТРАТ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА МАКАРОННИХ ВИРОБІВ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ТА РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИuk_UA
dc.format.extent66-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОблік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Копчак Н.Г., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.committeeMemberStorozh, Liudmyla Anatolivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.relation.references1. Артамонова М.В., Шидакова-Каменюка О.Г., Шматченко Н.В. Лабораторний практикум з дисципліни «Технологічні розрахунки та звітність у галузі» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалавр [Електронний ресурс] / укладачі М.В. Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка, Н.В. Шматченко. – Електрон. дані. – Х.:ХДУХТ, 2019. 2. Дробот В.І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник. / За ред. члкор. В.І. Дробот. — К.: Кондор, 2015. — 440 с. 3. Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв. Навчальний посібник. В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва та ін. / – К.: Центр навчальної літератури, 2006, - 341 с. 4. Ксенюк М.П. Технологія мінівиробництв. Методичні вказівки до виконання розрахунковографічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 – «Харчові технології». / Укл.: М.П.Ксенюк – Чернігів: ЧНТУ, 2019. – 79 c. 5. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І. Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник./Л.Л. Товажнянський, С.І. Бухкало, П.О. Капустенко, О.П. Арсеньєва, Є.І. Орлова . – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 576 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
出現コレクション:Зібрання книг

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Облік і звіт.pdfМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах”3,97 MBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。