Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35722
Назва: Проект цеху з виробництва хліба на ПП “Мерва Л.С.” м. Тернопіль
Інші назви: Plans and specifications of a bakery at the PE “Merva L.S.” (the city of Ternopil)
Автори: Кость, Лілія Іванівна
Kost, Liliia Ivanivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Кость Л. І. Проект цеху з виробництва хліба на ПП “Мерва Л.С.” м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л. І. Кость. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 57 с.
Bibliographic description: Kost L.I. Plans and specifications of a bakery at the PE “Merva L.S.” (the city of Ternopil): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.I. Kost. — Ternopil : TNTU, 2021. — 57 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 7-лип-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатолівна
Beiko, Liudmyla Anatolivna
Члени комітету: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
УДК: 664.65
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб житній заварний
хліб пшеничний
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 57
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху пекарні ПП Мерва Л.С. заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна.
Опис: In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Merva L.S. for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread .
Зміст: Анотація Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1. Обгрунтування заходів з технічного переоснащення хлібзаводу 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем.... 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів...... 1.4. Технологічні розрахунки 1.4.1. Вихідні дані....... 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей..... 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур...... 1.4.4. Розрахунок виходу виробів...... 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів.. 1.4.6. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання..... 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання...... 1.5. Технохімічний контроль виробництва............ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ....... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... Список використанщї літератури..........
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35722
Власник авторського права: © Кость Л.І., 2021
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с. 5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с. 6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с. 7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 с 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с. 9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с. 10.Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с 11. ПП “Мерва” [Електронний ресурс]. – 2010. – Режим доступу до ресурсу: https://irp.te.ua/l-r-33/
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Kost.docАвторська довідка28,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Kost.pdfДипломна робота303,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора